Antena Meniu Search
x

Actrița Alyssa Milano spune că îi cade părul, după luni de luptă cu Covid-19

Actrița Alyssa Milano a dezvăluit că se confruntă cu căderea părului după ce a fost testată pozitiv pentru anticorpi Covid-19. Actrița se luptă cu simptomele virusului încă din martie, când a început să aibă febră și dureri de cap. 

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.08.2020, 16:15

Actrița Alyssa Milano spune că îi cade părul, după luni de luptă cu Covid-19
Alyssa Milano a avut probleme grave respiratorii, dar după recuperare spune că a început să îi cadă părul - Instagram Alyssa Milano
  • Actrița face un apel la oameni să poarte masca de protecție
  • Alyssa Milano s-a îmbolnăvit în luna martie de Covid-19

M-am gândit să vă arăt ce face Covid-19 părului. Luați boala asta în serios”, a scris Milano pe Instagram. Apoi și-a periat părul și le-a arătat fanilor smocul de păr care i-a căzut. „Purtați naibii masca!”.

Într-un interviu pentru CNN, actrița a spus că acum așteaptă sfatul medicilor despre cum să își continue recuperarea, spunând că nu îi este clar ce trebuie să facă. 

Problema mea este că nu există indicații odată ce te recuperezi. Nu știu dacă trebuie să mă duc să îmi fac control la inimă sau la plămâni. Sunt îngrijorări despre sistemul vascular. Trebuie să îmi fac toate investigațiile? Nu exsită nicio procedură, pentru că totul este nou”, a spus Alyssa Milano.

Actrița a mai postat săptămâna trecută o fotografie cu ea din 2 aprilie, când a fost depistată pozitiv cu Covid-19, purtând un aparat respirator (foto centru). „Așa arătam pe 2 aprilie, bolnavă de 2 săptămâni. Niciodată nu am fost atât de bolnavă. Totul durea. Nu mai aveam miros. Părea că am un elefant care s-a așezat pe pieptul meu. Nu puteam respira, nu puteam să țin mâncarea în mine. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni”, a povestit Milano.

Alyssa Milano și-a implorat fanii să poarte mască, să se distanțeze social și să se spele pe mâini, pentru că nu își dorește să mai treacă cineva prin ce a trecut ea. 

Vreau să știți că boala asta nu este o vrăjeală. Credeam că o să mor. Mă simțeam ca și cum aș muri. Nu vreau ca nimeni să se simtă ca mine”, a spus actrița. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Actrița Alyssa Milano spune că îi cade părul, după luni de luptă cu Covid-19