Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Actriţa Selma Blair, din "Blonda de la drept", suferă de scleroză în plăci: ”Am un handicap”

Actriţa americană Selma Blair a dezvăluit că suferă de scleroză în plăci, o maladie autoimună a sistemului nervos.

de Redactia Observator

la 22.10.2018 , 00:55

- Hepta

Actriţa americană Selma Blair a dezvăluit că suferă de scleroză în plăci, o maladie autoimună a sistemului nervos.

Starleta din ”Legally Blonde” şi ”Cruel Intentions” a anunţat, pe Instagram, că a fost diagnosticată cu această boală în august, dar îi resimte simptomele ”de ani” de zile.

”Am un handicap. Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată. Sper să le dau speranţă altora”, povesteşte actriţa.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Selma Blair, care filmează în serialul science-fiction Netflix "Another Life", a povestit că simte o mare oboseală fizică.

”Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. vreau să merg pe stradă şi să urc pe cal. Am o scleroză în plăci şi asta e viaţa. Dar dacă mă vedeţi că trântesc chestii pe stradă, nu ezitaţi să mă ajutaţi să le adun”, scrie ea.

Scleroza în plăci, care afectează peste două milioane de persoane în lume, mai ales femei, provoacă o degenerare a sistemului imunitar, care atacă mielina, membrana care protejează fibrele nervoase, şi provoacă simptome precum slăbirea musculară, tulburări de echilibru, de vedere, de vorbire, paralizii. Pe termen mai scurt sau mai lung, se poate instala un handicap ireversibil.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Actriţa Selma Blair, din "Blonda de la drept", suferă de scleroză în plăci: ”Am un handicap”