Antena Meniu Search
x

Deciziile luate de Adelina Pestrițu, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Video)

Adelina Pestriţu este confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de vedetă, azi-noapte, cu lacrimi în ochi, în faţa spitalului unde urma să se interneze. Virusul l-a luat de la un prieten infectat, dar asimptomatic, iar acum toţi membrii familiei şi prietenii cu care s-a întâlnit urmează să fie testaţi.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 21:00

Vezi și
  • Adelina Pestrițu a ajuns la Spitalul Militar ROL 2.
  • Adelina Pestrițu s-a infectat cu noul coronavirus de la un prieten.

Adelina Pestrițu, influencer: Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust şi fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieşit pozitiv.

Cu lacrimi în ochi, Adelina Pestriţu a făcut anunţul aproape de miezul nopţii, chiar din curtea Spitalului Militar ROL 2 unde aştepta să fie preluată de medici pentru mai multe investigaţii. 

Adelina Pestrițu, influencer: Toţi cei din familia mea vor fi şi ei testaţi, respectiv Zeny, bunicii. Soţul a ieşit negativ. Îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar am mare încredere că totul va fi bine.

Astăzi, din spital, vedeta a povestit că a rămas fără gust şi fără miros treptat, iar ieri, peste zi, a simţit o senzaţie de oboseală accentuată. 

Adelina Pestrițu, influencer: Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior am simţit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult şi am luat decizia de a mă duce să mă odihnesc.

Primul test a fost să bea o cafea şi să miroasă cel mai puternic parfum. Şi a picat testul. Vedeta povesteşte că în drum spre spital şi-a pierdut gustul definitiv. De asemenea, şi-a anulat şi vizita la şedinţa foto pentru noua sa colecţie de haine. Cel de la care a luat virusul este chiar un prieten la care locuieşte în această perioadă pentru că noua sa casă este în renovare. 

Adelina Pestrițu, influencer: Am aflat că şi prietenul cu care m-am văzut zilele trecute este şi el confirmat covid, este asimpomatic, nu ştia că îl are. Şi-a făcut un test pur şi simplu pentru că trebuia să plece în vacanţă. 

Cu o seară înainte de a fi confirmată pozitiv, vedeta s-a întâlnit cu hairstylistul său. 

Valentin Alexandroae, hairstylist: Nu s-a plâns că ar avea vreun simptom. Noi ne-am comportat normal. M-a sunat pe mine aseară şi bineînţeles că mi-am luat toate măsurile, am anulat toate programările, am sunat la saloane să le dezinfecteze, să vină firmele de dimineaţă să dezinfecteze, iar eu m-am autoizolat. 

Adrian Perjovski, haistylist: Noi am vorbit deja la DSP şi am luat la cunoştinţă toate măsurile de care aveam nevoie pentru a funcţiona cum trebuie. Am făcut de dimineaţă nebulizare şi dezinfecţie în cele două saloane unde a fost Adelina.

Adelina Pestriţu a anunţat că va fi externată şi va merge să se izoleze într-un loc sigur, unde va fi monitorizată până ce se va vindeca. 

Adelina Pestrițu, influencer: Mă simt bine! Vreau să vă spun să aveţi grijă, să credeţi în acest virus pentru că există.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Deciziile luate de Adelina Pestrițu, după ce a fost confirmată cu noul coronavirus (Video)