Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu şi-a dus noua iubită acasă, la părinţi

Tânăra Sandra a intrat oficial în familia briliantului. Şi ar putea deveni, la numai 21 de ani, viitoarea doamnă Mutu. A treia din palmaresul fostului fotbalist, după Alexandra Dinu şi Consuelo

Vezi și

Tânăra Sandra a intrat oficial în familia briliantului. Şi ar putea deveni, la numai 21 de ani, viitoarea doamnă Mutu. A treia din palmaresul fostului fotbalist, după Alexandra Dinu şi Consuelo

La 36 de ani, Adrian Mutu pare că iubeşte pentru prima oară. Ca un adolescent îndrăgostit, se ţine de glume. Cea care i-a aprins inima e Sandra Bachici. O tânără de 21 de ani din Timişoara, pe care fostul fotbalist a prezentat-o deja părinţilor săi.

Înainte de titlul de viitoare doamnă Mutu, Sandra a câştigat titlul de Miss România 2010. La doar 17 ani, timişoreanca a devenit oficial cea mai frumoasă româncă şi a intrat în lumina reflectoarelor la braţul lui Cătălin Botezatu.

S-a văzut, de-a lungul timpului, că Sandra se simte în largul ei şi în compania fotbaliştilor. A fost, timp de câţiva ani, iubita fundaşului Laszlo Sepsi.

Pe când cei doi se răsfăţau în vacanţe exotice, Mutu îşi trăia încă iubirea pentru Consuelo. Mama celor două fetiţe ale sale.

Era declaraţia înfocată pe care Briliantul i-o făcea celei de-a doua soţii. Adi şi Consuelo s-au căsătorit în 2005, în Italia, iar nunta lor a costat o avere: 300.000 de euro.

Mutu şi Consuelo ar fi divorţat încă de anul trecut, după 9 ani de mariaj. A fost a doua căsnicie eşuată a sportivului, după cea cu Alexandra Dinu.

Alexandra şi Mutu au împreună un băiat. Cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist ar putea avea trăsăturile Sandrei. Rămâne de văzut când şi dacă Adi Mutu va spune din nou "Da".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Mutu şi-a dus noua iubită acasă, la părinţi