Antena Meniu Search
x

Adrien Brody vine marţi la Bucureşti, pentru premiera naţională a ultimului film al Alexandrei Dinu, fosta soţie a lui Adi Mutu

Actorul americand Adrien Brody vine marţi la Bucureşti, pentru premiera naţională a ultimului film în care joacă Alexandra Dinu.

Actorul americand Adrien Brody vine marţi la Bucureşti, pentru premiera naţională a ultimului film în care joacă Alexandra Dinu. Pelicula Bullet Head a avut premiera mondială pe 8 decembrie, în Statele Unite, şi va rula în cinematografele din România din 5 ianuarie 2018.

Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Mutu, are rolul principal feminin în filmul regizat de Paul Solet, în vreme ce rolul principal masculin îi aparţine lui Brody. Alături de acesta, apar în film alte două nume uriaşe ale cinematografiei mondiale, Antonio Banderas şi John Malkovich.

Scenă cu Alexandra Dinu şi Adrien Brody, în filmul Bullet Head

Premiera naţională a filmului Bullet Head va avea loc marţi seara la Cinema City Cotroceni, intrarea la eveniment făcându-se doar pe bază de invitaţii

Pe acelaşi subiect

Adrien Brody, câştigător de Oscar

Cunoscut mai ales din Pianistul, Adrien Brody a câştigat un Oscar pentru rolul din filmul regizat în 2003 de Roman Polanski. La 29 de ani atunci, Brody este încă cel mai tânăr câştigător de Oscar pentru rol principal. El este de asemenea singurul actor american care a primit un Cesar pentru cel mai bun actor.

Frecvent colaborator al regizorului Wes Anderson Adrien Brody a apărut deja în trei dintre filmele acestuia: The Darjeeling Limited (2007), Fantastic Mr. Fox (2009)şi The Grand Budapest Hotel (2014).

Prezenţa lui Adrien Brody la Bucureşti este cu atât mai importantă pentru Alexandra Dinu cu cât e vorba despre debutul actriţei românce în vârstă de 36 de ani la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Adrien Brody vine marţi la Bucureşti, pentru premiera naţională a ultimului film al Alexandrei Dinu, fosta soţie a lui Adi Mutu