Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Afterhills a mutat polul distracţiei la Iaşi

A treia noapte de Afterhills a fost una incendiară pentru participanţii la festivalul care a mutat polul distracţiei la Iaşi. Zeci de mii de tineri şi-au accesorizat ţinutele cu părul sau machiajul şi au profitat de tot ceea ce le oferă evenimentul unic din Pădurea Dobrovăţ.

de Redactia Observator

la 26.08.2019 , 18:02

A treia noapte de Afterhills a fost una incendiară pentru participanţii la festivalul care a mutat polul distracţiei la Iaşi. Zeci de mii de tineri şi-au accesorizat ţinutele cu părul sau machiajul şi au profitat de tot ceea ce le oferă evenimentul unic din Pădurea Dobrovăţ. Mulţimea a fost electrizată de Rita Ora, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

De trei zile în Pădurea Dobrovăţ nu se doarme! Aici petrecerea şi adrenalina sunt cuvinte cheie. 

În cea de-a treia seară de festival cei prezenţi au avut parte de un show incendiar din toate punctele de vedere, iar asta pentru că mai mulţi tineri acrobaţi s-au jucat cu focul la propriu, spre încântarea publicului.

Vezi și

De la pendulul aflat la înălţime, la jocurile cu focul şi până la ateliere şi muzică, la Afterhills toată lumea se distrează. Bucuria de a participa la un astfel de festival nu are limită de vârstă.

Ea este Eva şi are opt ani. A venit aici împreună cu părinţii ei, iar seara trecută a ales o coafură mai îndrăzneaţă pentru cel mai aşteptat moment.

Rita Ora şi-a făcut apariţia aproape de ora 23. Îmbrăcată într-o ţinută incendiară şi cu o coregrafie specială, cântăreaţa a ţinut publicul în priză zeci de minute.

Afterhills este singurul festival de la noi din ţară care se întinde pe două weekenduri. Aşa că dacă în primul nu aţi ajuns încă la Iaşi, o puteţi face şi la sfârşitul acestei săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri Mondene » Afterhills a mutat polul distracţiei la Iaşi