Antena Meniu Search
x

Alessandra Ambrosio se numără printre cel mai bine plătite modele. Cum arată vila sa de pe coasta Oceanului Pacific

Alessandra Ambrosio este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi se numără printre cel mai bine plătite modele. 

Vezi și

Alessandra Ambrosio este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi se numără printre cel mai bine plătite modele. Nici nu este de mirare astfel că îngeraşul Victoria's Secret are o vilă impresionantă pe coasta Oceanului Pacific, unde trăieşte împreună cu cei doi copii ai săi.

Alessandra Ambrosio locuieşte în Los Angeles de aproape 10 ani. Acolo şi-a clădit o familie frumoasă şi a cumpărat vila perfectă. Situată pe marginea Oceanului, în Santa Monica, casa vedetei a fost decorată în stilul colonial spaniol de un designer britanic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Avem o fotografie cu Marylin Monroe pe perete, pentru că eu şi Anja suntem cele mai mari fane ale ei şi îi iubim toate filmele.

Alessandra Ambrosio are o slăbiciune pentru pietrele preţioase. Motiv pentru care dormitorul ei e decorat cu cristale. Dormitorul îngeraşului Victoria's Secret păstrează însă şi elemente din ţara ei natală, cum ar fi acest acest scaun realizat de un designer născut la Iaşi şi stabilit în Brazilia. 

Livingul vedetei pare a fi dedicat artiştilor. Ornat cu un covor persan de modă veche şi un candelabru egiptean, camera este tapetată cu fotografii alb-negru reprezentând tot felul de celebrităţi. 

Alessandra Ambrosio se poate relaxa în zilele însorite pe marginea piscinei, alături de copiii ei. Are, de asemenea, un grătar în stil brazilian pe care îl foloseşte de cel puţin 3 ori pe săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Alessandra Ambrosio se numără printre cel mai bine plătite modele. Cum arată vila sa de pe coasta Oceanului Pacific