Antena Meniu Search
x

Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru Asia Express

Make-up artistul Alex Abagiu și prietenul său Radu s-au pregătit în detaliu pentru cursa din Asia Express, show ce va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor.

de Redactia Observator

la 05.11.2019, 10:32

Make-up artistul Alex Abagiu și prietenul său Radu s-au pregătit în detaliu pentru cursa din Asia Express, show ce va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului viitor.

Cu două luni înainte de plecare cei doi au început să studieze ce înseamnă această competiție, să se intereseze de locurile în care merg și, nu în ultimul rând, să își pregătească ținutele. Nicio alegere vestimentară din timpul cursei nu e lăsată la întâmplare.

Hainele pe care le poartă fie sunt într-o combinație perfectă, fie au câte un mesaj legat de un moment anume al cursei sau de alte aspecte care țin de Asia Express și de țările în care se filmează emisiunea.

Cei doi au devenit deja un reper pentru ceilalți concurenți când vine vorba de mesaje transmise prin intermediul hainelor, iar Gina Pistol este mereu curioasă să vadă cu ce vor mai apărea băieții. Alex și Radu au venit pregătiți cu tricouri cu imagini religioase, Filipine fiind o țară predominant catolică, cu mesaje motivaționale sau cu personaje inspiraționale.

Așa se face că într-una din zile au purtat tricouri ce le aveau desenate pe Vica Blochina și Daniela Crudu, participante în sezonul 1. Explicația lor a fost simplă. Cursa celor două din primul sezon, felul în care au știut să se bucure de această experiența au fost lucruri care i-au determinat și pe ei să participe, așa că nu aveau cum să nu marcheze lucrul acesta și prin niște tricouri.

Alex Velea și Mario Fresh sunt și ei o echipă care au gândit cu atenție tot ce au pus în bagaje. Cei doi apar în cursă în mod constant îmbrăcați la fel, fiind o modalitate de a sublinia legătura strânsă dintre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alex Abagiu și Radu și-au făcut tricouri cu Vica și Daniela Crudu pentru Asia Express