Antena Meniu Search
x

Video AMNA și Liviu Teodorescu, piesă împreună din pură întâmplare. „Sper s-o iubești” a cucerit trendingul pe YouTube

Prima colaborare dintre AMNA şi Liviu Teodorescu este deja una de succes, la doar câteva zile de la lansare. Piesa este deja pe locul 6 în trending, pe Youtube-ul românesc.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 14:00

Vezi și
  • Amna şi Liviu Teodorescu au lansat o piesă împreună
  • Piesa „Sper s-o iubești” este despre puterea de a merge mai departe
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena

"Sper să o iubeşti" este o piesă care ne arată că tot ceea ce oferim se întoarce, mai devreme sau mai târziu, la noi. Este despre despăriţiri şi despre puterea de a merge mai departe. 

Melodia este compusă de către cei doi artiști, împreună cu Ionuț Vasilache, iar videoclipul ce întregește povestea sensibilă din spatele versurilor, a fost regizat de Silviu Mîndroc. ”Sper s-o iubești” a fost lansată chiar de ziua aristei. 

Amna: Suntem pe locul 6 la o săptămână de la lansare, dar nu ne lăsăm. Aseară eram pe 7, astăzi suntem pe 6. Doamne ajută ca mâine să fim pe 5 pentru că trendingul nu are cum să mintă. E clar că oamenilor le place piesa noastră. Liviu este un artist desăvârşit, este un artist foarte sensibil, îşi pune tot sufletul în piese. 

Piesa nu a fost făcută cu gandul de a fi un duet

Pe acelaşi subiect

Deşi cei doi artişti lucrează de mult timp împreună, prima colaborare s-a lăsat aşteptată. 

Amna: Pentru că nu poţi să scoţi o piesă doar de dragul de a scoate o piesă. Drept urmare, a meritat aşteptarea. 

Liviu Teodorescu: Piesa a fost făcută fără gândul de a fi neapărat duet. Eram noi, în studio, alături de Ionuţ Vasilache, care este producătorul piesei. Şi eram în studio, lucram o piesă pentru Amna şi nu ne-am gândit o secundă să intru eu pe piesă, eram în calitate de writer şi de producător al piesei. 

Testul-fulger pe care colegii din platou l-au pregătit pentru Amna şi Liviu Teodorescu poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » AMNA și Liviu Teodorescu, piesă împreună din pură întâmplare. „Sper s-o iubești” a cucerit trendingul pe YouTube