Antena Meniu Search
x

Anca Rusu, nunta de vis intr-un castel

Pret de cateva zile Anca Rusu a trait un basm intr-un castel din Italia. Acolo a devenit doamna Lungu. Iubitul ei, Stefan, a pregatit un an intreg ceea ce s-a dovedit pana la urma o surpriza de proportii

Vezi și

Telespectatorii o stiu drept Anca Rusu. Iubitorii de preparate culinare inedite - drept Printesa Polonic. Si exact ca o domnita din povesti, Anca a avut parte de o nunta intr-un decor de vis.

Intr-un castel, printre viile de pe dealurile Toscanei. Prietenii si rudele au fost adusi, in secret, de Stefan - iubitul Ancai din toate colturile lumii. Prezentatoarea Observatorului a aflat ca va fi mireasa abia dupa ce a intrat pe poarta castelului. Dupa o cerere in casatorie ca la carte, direct de la tatal ei, Stefan a pus cap la cap detaliile pentru petrecerea din Italia. A anuntat prietenii si familiile.

“Am fost socata, nu ma asteptam. Cand am ajuns aici, Stefan mi-a zis, stii, de fapt, tu nu ai venit pentru o sedinta foto. Se va intampla o surpriza, de ziua ta. Ziua mea e peste cateva zile”, a explicat Anca.

Stefan s-a gandit la toate. La castel, pe Anca Rusu o asteptau doua rochii de mireasa. Sa poata alege tinuta perfecta pentru o nunta de vis. Tot in Toscana, Anca a improvizat si o mica petrecere a fetelor. Iar piscina cu apa termala de la castel a fost locul perfect.

Emotiile au inceput sa-i cuprinda pe Anca si pe Stefan in momentul in care au inceput pregatirile pentru ceremonia religioasa. Dupa ce au fost aranjati ca pentru o coperta de revista, cei doi indragostiti au ajuns in fata preotului de la singura Biserica Ortodoxa din zona. Insa, cum este inca Postul Pastelui, slujba a fost doar una de binecuvantare.

Dupa slujba, inaintea petrecerii, lanurile de grau si apusul au fost tot ce-si puteau dori Anca si Stefan pentru cele mai reusite fotografii de nunta. “Fiecare printesa, pentru ca fiecare femeie e o printesa, fiecare printesa doreste sa aiba nunta la castel. N-a fost chiar un castel cum mi-l imaginam eu in vis, dar e un castel”, a mai spus vedeta.

“O iubesc enorm de mult, ca m-a schimbat, ca m-a facut Stefanul de altadata, mi-a redat zambetul”, spune acum sotul Ancai Rusu.

Dupa sfarsitul de saptamana la care viseaza orice fata, Anca va avea parte de surprize si acasa. Intr-o zi, pe nepregatite, Stefan o va lua de mana si o va duce la primarie. Nu se stie daca vor mai imbraca din nou costumul de print si rochia de printesa, dar si Anca si Stefan stiu ca povestea lor e abia a inceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Anca Rusu, nunta de vis intr-un castel