Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Andreea Marin S-A CĂSĂTORIT în secret!

Andreea Marin şi iubitul ei au hotărât să-şi unească destinele departe de ochii curioşilor, în Quatar, acolo unde se află în vacanţă.

de Redactia Observator

la 03.01.2014 , 16:39

Cei doi au hotârât să-şi unească destinele departe de ochii curioşilor, în Quatar, se pare, acolo unde se află în vacanţă. Anunţul a fost făcut de Tuncay pe un site de socializare.

"Am prezentat-o pe Andreea ca logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi toţi anunţul căsătoriei noastre. Eu voi fi întotdeauna mândru de a avea o astfel de femeie minunată ca soţie lângă mine. Vă mulţumim pentru urările voastre bune şi la mulţi ani", a scris medicul pe facebook.

Ca o stranie coincidenţă, anul trecut, pe vremea aceasta Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. făceau un anunţ care a surprins pe toată lumea. Tot pe facebook. Şi tot în concediu. Divorţează!

Vezi și

La câteva luni după divorţ, Andreea Marin şi-a făcut apariţia la braţul medicului turc. Cei doi au negat că ar avea o relaţie.

"Nu sunt lucruri pe care să le aduc în ochii publicului", spunea pe-atunci moderatoarea emisiunii de la TVR.

În ciuda discreţiei, nu au scăpat de ochii paparazzilor. Aceştia au aflat că vedeta tv şi iubitul ei, cu 11 ani mai tânăr s-au logodit. Poate nu întâmplător, Andreea Marin şi-a făcut apariţia la un eveniment monden în rochie de mireasă.

Nimeni nu ştie când a avut loc exact căsătoria pe care i-o preziseseră chiar şi astrele. Numerologul Mihai Voropchevici i-a prezis un nou început din 2014.

"Capricornul, Andreea Marin, are cu totul al drum, are noi începuturi în viaţă", a spus numerologul.

Cei doi s-au căsătorit civil. Andreea Marin a spus că nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă, aşa că cel mai probabil, nu va avea loc şi o ceremonie religioasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Andreea Marin S-A CĂSĂTORIT în secret!