Antena Meniu Search
x

Fosta gimnastă Andreea Răducan a spus ”DA” la starea civilă

Andreea Răducan a trecut astăzi prin emoţii egale cu cele pe care le-a simţit pe podiumul de premiere. Fosta mare campioană la gimnastică este de acum femeie căsătorită.

Vezi și

Andreea Răducan a trecut astăzi prin emoţii egale cu cele pe care le-a simţit pe podiumul de premiere. Fosta mare campioană la gimnastică este de acum femeie căsătorită.

Andreea Răducan (33 de ani) s-a căsătorit civil, la Primăria Sectorului 1 din București. La ceremonie au asistat câţiva prieteni apropiaţi şi rude, iar foștii antrenori ai Andreei, Mariana Bitang și Octavian Belu, au fost martori.

Pentru cununia civilă, Andreea a ales o rochie frez, până la genunchi, cloș, cu mâneci scurte, și sandale asortate. Buchetul din trandafiri albi, roz și frez a completat o ținută proaspătă, potrivită cu stilul degajat și direct al fostei gimnaste.

Fosta gimnastă a declarat că, după căsătorie, va purta și numele soțului ei, Tandreu.

Petrecerea de nuntă, programată sâmbătă, 15 octombrie, după cununia religioasă, va avea loc la „Stejarii” şi la ea vor participa mulţi oameni, lucru firesc dat fiind numele mirilor. „Vom avea în jur de 260 de invitaţi. Mă bucur că au putut să vină, era destul de dificil să reuşeşti să îi prinzi pe toţi liberi în aceeaşi zi, pentru că mulţi vin din afara Bucureştiului sau a ţării. Dar suntem foarte bucuroşi că vor reuşi să ajungă şi să fie alături de noi în această seară specială”, a declarat fosta gimnastă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Fosta gimnastă Andreea Răducan a spus ”DA” la starea civilă