Antena Meniu Search
x

Succes răsunător, la doar 15 ani! Bibi le face deja concurenţă serioasă artiştilor consacraţi

Este vorba despre Bibi, o cântăreaţă care demonstrează că succesul nu are vârstă. Anul acesta, foarte tânăra artistă a bifat reuşită după reuşită.

Vezi și

Este vorba despre Bibi, o cântăreaţă care demonstrează că succesul nu are vârstă. Anul acesta, foarte tânăra artistă a bifat reuşită după reuşită. Şi nu are de gând să se oprească aici. Pregăteşte noi surprize pentru fanii săi.

La 15 ani, Bibi este noul fenomen din muzica românească, dar şi din mediul online, acolo unde adună milioane de vizualizări.

E un sentiment frumos. Câştig de mică bănuţii mei şi văd că sunt apreciată în familie. Bănuţii mei sunt ţinuţi de mami şi de tati în siguranţă. E frumos să ştiu că de mică am început să câştig bani dintr-un lucru care îmi place foarte mult. Nu de foarte mult timp m-am apucat de vlogging. Am vrut să comunic mult mai uşor cu fanii mei. Am vut să mă cunoască aşa cum sunt eu, cum mă distrez, cum sunt alături de prieteni, se destăinuie Bibi.

Ultimul an a fost unul extrem de plin pentru tânăra artistă.

BIBI, cântăreaţă:

Cred că toată lumea ştie piesa Ciocolata. Toţi bibişorii sunt înfocaţi după piesa ciocolata şi mă bucură mult acest lucru. Am văzut acest lucru din concertele pe care le-am avut.4.59 De curând am lansat o piesă nouă, Dansez cu inima ta. Am fost plăcut suprins să văd că ei au ştiut şi piesa asta.

Bibi străluceşte pe scenă de la 6 ani şi acolo se simte cel mai bine. Tot pe scenă îşi va petrece şi Crăciunul, dar pregăteşte o surpriză şi pentru cei care îi urmăresc vlogul - un colind reinterpretat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Succes răsunător, la doar 15 ani! Bibi le face deja concurenţă serioasă artiştilor consacraţi