Antena Meniu Search
x

Ariana Grande a câştigat titlul de femeia anului 2018, dat de cei de la Billboard

Ariana Grande a fost desemnată femeia anului 2018. Distincţia îi va fi acordată de cei de la Billboard pe 6 decembrie, în cadrul unei gale speciale care va avea loc la New York.

Ariana Grande, femeia anului 2018
Ariana Grande a fost desemnată femeia anului 2018 de către Billboard - Face to Face via Hepta

Ariana Grande a fost desemnată femeia anului 2018. Distincţia îi va fi acordată de cei de la Billboard pe 6 decembrie, în cadrul unei gale speciale care va avea loc la New York.

Ariana Grande a intrat în rândul artistelor care au primit disticţia Billboard de "femeia anul", printre acestea fiind Madonna, Lady Gaga, dar şi mai tinerele Selena Gomez şi Taylor Swift.

Gala Women in Music va fi transmisă live pe Twitter, pe 6 decembrie, începând cu ora locală 19.00. 

Ariana Grande a fost apreciată pentru stilul său original, a transmis Ross Scarano, vicepreşedinte al Billboard.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande şi-a început drumul în showbizul american ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway.

În 2013, a bifat primul ei succesul în muzică cu piesa „The  Way”, care a apărut pe primul al Arianei, intitulat „Yours Truly”, care a fost lansat în acelaşi an.

În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, pentru performanţa sa pe durata anului 2013.

De atunci, Ariana Grande a mai lansat trei albume de studio. În luna august a acestui an, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

Trei dintre albumele ei au ocupat primul loc în Billboard 200, iar în afară de muzică ea s-a implicat în numeroase acte de caritate. A primit 4 nominalizări la premiile Grammy şi a avut 8 piese în clasamentul Billboard Hot 100.

Ariana Grande a primit, anul trecut, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester, în urma tragicului atentat de la Manchester Arena după concertul susţinut de artistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Ariana Grande a câştigat titlul de femeia anului 2018, dat de cei de la Billboard