Antena Meniu Search
x

Ariana Grande revine la Manchester! Susţine un concert caritabil, pe terenul de cricket Old Trafford

Ariana Grande revine la Manchester! La două săptămâni de la atentatul terorist în care 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 100 au fost rănite, artista va susţine un concert caritabil, pentru a aduce un omagiu victimelor. Miley Cyrus, Katy Perry, trupa Coldplay, dar şi alte nume mari vor concerta alături de cântăreaţa americană.

Vezi și

Ariana Grande revine la Manchester! La două săptămâni de la atentatul terorist în care 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 100 au fost rănite, artista susţine un concert caritabil, pentru a aduce un omagiu victimelor. Miley Cyrus, Katy Perry, trupa Coldplay, dar şi alte nume mari vor concerta alături de cântăreaţa americană.

A suferit alături de fanii săi, iar acum vrea să aducă un omagiu victimelor care şi-au pierdut viaţa în atentatul de la Manchester. Ariana Grande a anunţat pe pagina sa de twitter că duminică va susţine un concert caritabil, pe terenul de cricket Old Trafford, din oraşul îndoliat. 

Alături de cântăreţa americană vor cânta Katy Perry, Justin Bieber, Usher, Pharrell Williams, dar şi trupele Coldplay şi Take That. Nici Miley Cyrus, o prietenă devotată a Arianei, nu va lipsi. 

Mai uniţi ca niciodată, britanicii au rămas impresionaţi de gestul Arianei Grande.  

Concertul se numește "One Love Manchester", iar banii strânşi vor merge către supravieţuitorii atentatului şi către familiile devastate ale victimelor. Conform organizatorilor, s-au strâns deja peste 6 milioane de dolari. Ariana Grande va oferi bilete gratuite tuturor celor care au venit să o vadă, pe data de 22 mai, pe Manchester Arena. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Ariana Grande revine la Manchester! Susţine un concert caritabil, pe terenul de cricket Old Trafford