Antena Meniu Search
x

Astăzi prinde formă live ZU TV!

Pentru că un astfel de post TV nu se putea lansa oricum, prima zi de emisie ZU TV este sărbătorită prin mega spectacolul ZU Music Awards

Vezi și

ZUMA are loc în această seară, la ora 18.00, la Romexpo şi va fi transmisă live pe proaspătul lansat ZU TV şi pe platforma online Antena Play. 

Popescu şi Flick, simpaticii prezentatori de la Radio ZU au împărţit astăzi ultimele 50 de bilete la ZUMA.

Astăzi prinde formă live ZU TV - cel mai dinamic și cool post, dedicat tinerilor optimiști și dornici de distracție. Astfel, fenomenul ZU mai capătă o nouă valență- cea TV. Radio ZU s-a impus încă de la lansare ca principalul motor de promovare al artiștilor tineri și a muzicii bune, a reușit să strângă un număr record de public la evenimentele sale, având aproape un milion și jumătate de fani pe platformele sociale. Mai mult, este lider incontestabil în București, încă din prima zi, acum șașe ani, fiind ascultat, zilnic, de o medie de 1,6 milioane români.

Pentru că un astfel de post TV nu se putea lansa oricum, prima zi de emisie ZU TV este sărbătorită prin mega spectacolul ZU Music Awards, la care vor fi prezente toate numele care contează din industria muzicală din România. ZUMA are loc în această seară la Romexpo și va fi transmisă live pe proaspătul lansat ZU TV și pe platforma online Antena Play.

ZU TV va difuza evenimente muzicale importante și va propulsa, alături de radio ZU, muzica de top. În același timp, identitatea sa este dată și de multe producții proprii. Tinerii se vor bucura să-i regăsească, printre vedetele postului, pe simpaticii prezentatori Radio ZU Popescu și Flick, Adi Mihăila, Denise, dar și artiști cunoscuți precum What's Up, Ruby și Omar, câștigătorul Next Star.

ZU TV ne dă întâlnire tuturor pe platformele sale - și rețineți: nu e TV, e ZU TV!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Astăzi prinde formă live ZU TV!