Antena Meniu Search
x

Video Bogdan Talaşman, impresii din culisele serialului Adela. Norocul şi bucuria de a fi actor

Adela, cel mai nou serial de la Antena 1, continuă în această seară cu două noi episoade, imediat după Observator Sport. Două surori, Adela şi Andreea, crescute într-o familie modestă, care au împărţit mereu totul, află că una dintre ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Ce întorsătură va lua soarta fiecăreia şi ce decizie vor lua părinţii lor, veţi afla în această seară. Adela se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experienţă, dar şi de o distribuţie de excepţie.

de Redactia Observator

la 28.01.2021, 14:35

Vezi și
  • Bogdan Talaşman este unul dintre protagoniştii serialului Adela
  • Noua producţie este difuzată săptămânal pe Antena 1

Adela, noul serial de pe Antena 1, aduce împreună actori de seamă. Filmările sunt coordonate de o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea televiziunii. Unii dintre protagonişti pot spune că se cunosc aproape de o viaţă. Bogdan Talamaşan este unul dintre actorii noii producţii. 

Bogdan Talaşman, actor: Atmosfera este foarte plăcută şi m-am reîntâlnit cu foarte mulţi actori, foşti colegi de-ai mei. Cu Mihai Călin am fost coleg, el era puţin mai mare, cu Maria Buză, am fost colegi de generaţie. Ne-am reîntâlnit după foarte mulţi ani acum şi este foarte mişto. 

Pandemia a reprezentat un moment de cotitură ca mai pentru toată lumea, însă Bogdan se consideră un norocos, având în vedere că a avut ocazia să fie ales în serialul Adela.  

Bogdan Talaşman, actor: Am fost unul dintre cei norocoşi care a fost ales să joace într-o producţie de asemenea nivel. Ceea ce se vede la televizor este doar o poveste frumos spusă, dar în spate sunt desfăşurări mari de forţe. 

Când rolul de pe scenă te urmăreşte şi acasă

De multe ori, actorii nu se pot detaşa de personajele lor, oricât de mult ar încerca.

Bogdan Talaşman, actor: Duci personajul cu tine şi acasă şi te gândeşti la el. A fost lină transformarea asta şi a venit într-un moment destul de complicat în viaţa mea. Actorii sunt obligaţi să îşi apere personajele pe care le joacă. 

Cu bucurie, Bogdan se pregăteşte să urce din nou şi pe scena teatrului. 

Bogdan Talaşman, actor: La Teatrul Mic am început repetiţiile la o piesă americană ''Cehov în showbizz''. Spectacolele vor începe în februarie, iar pe 25 februarie voi avea un spectacol la Teatrul de Comedie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Bogdan Talaşman, impresii din culisele serialului Adela. Norocul şi bucuria de a fi actor