Antena Meniu Search
x

DIVORŢUL ANULUI! Brad Pitt a înlocuit-o deja pe Angelina Jolie. A început să se vadă cu o altă actriţă celebră

Se pare că Brad Pitt nu a stat prea mult pe gânduri şi a înlocuit-o, deja, pe Angelina Jolie! Bodyguardul actorului a declarat că Pitt a început să se vadă cu o altă actriţă celebră, dar numele nu-l poate dezvălui. Ar fi la fel de celebră precum Angelina a mai spus bărbatul.

Vezi și

Se pare că Brad Pitt nu a stat prea mult pe gânduri şi a înlocuit-o, deja, pe Angelina Jolie!

Bodyguardul actorului a declarat că Pitt a început să se vadă cu o altă actriţă celebră, dar numele nu-l poate dezvălui. Ar fi la fel de celebră precum Angelina a mai spus bărbatul.

La începutul lunii noiembrie, Brad Pitt a apărut în public pentru prima dată după divorţul de Angelina Jolie, care a fost anunţat la sfârşitul lunii septembrie.

Actorul a apărut însoţit de Julia Roberts la o proiecţie privată în Los Angeles a filmului ”Moonlight”, deşi actriţa nu este implicată în acest proiect la producţia căruia a participat compania actorului, Plan B.

La o zi după prima apariţie publică de la anunţarea divorţului, actorul Brad Pitt a participat şi la primul eveniment monden oficial. Astfel, vedeta americană a fost prezentă, pe covorul roşu, la premiera filmului Allied, la Los Angeles.

Brad Pitt (52 de ani) a apărut pe covorul roşu alături de partenera sa din film, Marion Cotillard, despre care presa a speculat că ar fi fostmotivul despărţirii de Angelina Jolie.

Brad Pitt nu i-a evitat pe fani și chiar s-a oprit pentru a da autografe și a face poze cu fanii care-l adoră, mulţumindu-le pentru sprijinul acrodat în toată această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » DIVORŢUL ANULUI! Brad Pitt a înlocuit-o deja pe Angelina Jolie. A început să se vadă cu o altă actriţă celebră