Antena Meniu Search
x

Brigada antitero din Nevada vine în întâmpinarea iubitorilor de câini din Statele Unite

Simpaticii patrupezi au pozat pentru un calendar care a fost deja scos la vânzare.

Vezi și

Simpaticii patrupezi au pozat pentru un calendar care a fost deja scos la vânzare. Banii strânşi din vânzare vor fi reinvestiţi pentru a le cumpăra patrupedelor echipamente cât mai performante.

La această unitate antitero din Nevada, antrenamentele sunt printre cele mai dure din ţară. Soldaţii şi colegii lor patrupezi trebuie să fie, mereu, în cea mai bună formă. Unele misiuni necesită echipamente speciale precum ochelarii pe care Kilo îi poartă nu doar în misiune ci şi în calitate de model. Toţi câinii unităţii apar într-un calendar pentru 2018 menit să strângă bani şi pentru alte echipamente, atât de necesare reuşitei misiunilor.

Phil Jones, Operaţiuni Speciale: "Vestele cu care sunt coborâţi din elicopter pot ajunge până la 2.500 de dolari. Nu poţi să te duci, pur şi simplu, la un magazin local să cumperi echipamente pentru aceşti câini. Sunt profesioniste şi foarte scumpe!"

În calendar apar toţi cei 7 câini ai unităţii. Cezar este cel mai experimentat. Kilo - cel mai sociabil, iar Titus, în vârstă de 2 ani, este extrem de jucăuş. Personalitatea lor iese, însă, la iveală, numai când nu sunt în misiune. Toţi patrupezii sunt antrenaţi să detecteze drogurile, să găsească persoane dispărute şi să pună supecţii la pământ. 

Phil Jones, Operaţiuni Speciale: "Este unul dintre acele cadouri originale pe care le poţi oferi. Au fost printate în număr limitat. Sunt un cadou unic pe care îl poţi oferi cuiva de Crăciun şi ne dorim să credem că vom primi şi donaţii."

Un calendar costă 20 de dolari, dar oamenii sunt încurajaţi să facă, dacă doresc, şi donaţii mai mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Brigada antitero din Nevada vine în întâmpinarea iubitorilor de câini din Statele Unite