Antena Meniu Search
x

Celebrul bucătar Salt Bae, obligat să-și închidă restaurantul din Boston din cauza nerespectării măsurilor anticoronavirus

Nici bine nu s-a deschis, că a şi fost închis. Un restaurant al celebrului bucătar poreclit Salt Bae a rămas cu lacătul pe uşă după doar o săptămână de funcţionare. Nicio măsură de protecţie împotriva coronavirusului nu fusese respectată. Chiar bucătarul, care are peste 30 de milioane de urmăritori pe Instagram, a făcut publice imagini cu aglomeraţia care se formase acolo. 

de Redactia Observator

la 29.09.2020, 23:30

Vezi și
  • Salt Bae are zeci de milioane de urmăritori pe Instagram.

Lipiţi unul de altul, clienţii aşteptau ore în şir în faţa restaurantului pentru a prinde un loc la masă. Nici în interior nimeni nu respecta distanţarea. Iar mască nu aveau nici măcar ospătarii. 

Bethany Patton, administratorul locatarilor din Bay Village: Era o aglomeraţie uriaşă, oameni fără mască aşteptau de-a lungul străzii Irlington. Doar dacă te uiţi pe conturile lor de socializare, poţi vedea ce s-a întâmplat. 

Încălcarea în lanţ a regulilor şi o serie de plângeri au închis cel mai aşteptat restaurant din Boston, la doar şapte zile de la deschidere. Verdictul autorităţilor? Restaurantul lui Salt Bae e o bombă cu ceas, în condiţii de pandemie. Însă asta nu-l împiedică pe bucătar să prepare mâncarea în stilul caracteristic. 

Pe numele lui Nusret, bucătarul chef deţine şi alte restaurante, inclusiv în New York, Miami şi Istanbul. Cel din urmă i-a adus şi notorietatea. 

După ce s-a lăudat cu spectacolul pe care îl făcea în bucătărie, a devenit popular pe internet datorită modului inedit în care presară sarea pe mâncare. Aşa şi-a câştigat şi porecla de Salt Bae. 

Restaurantul din Istanbul a devenit o atracţie pentru celebrităţile care voiau să se bucure de o experienţă culinară unică între două continente. Până să vină pandemia, vedete precum familia Beckham, Leonardo Di Caprio şi Maradona au mâncat acolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Celebrul bucătar Salt Bae, obligat să-și închidă restaurantul din Boston din cauza nerespectării măsurilor anticoronavirus