Antena Meniu Search
x

Bucureştiul, capitala eleganţei. Colecţiile Clarei Rotescu şi ale lui Cătălin Botezatu au deschis seara designerilor români la Romanian Fashion Philosophy

A început Romanian Fashion Philosophy, unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de modă din ţară. Cătălin Botezatu şi Clara Rotescu au deschis seara.

Vezi și

A început Romanian Fashion Philosophy, unul dintre cele mai exclusiviste evenimente de modă din ţară. Cătălin Botezatu şi Clara Rotescu au deschis seara designerilor români, iar creaţiile lor au fost fabuloase.

Agitaţia a început în backstage încă de la primele ore ale zilei. Designerii au vrut să se asigure că totul iese perfect. Festivalul a fost o premieră pentru Clara Rotescu.

CLARA ROTESCU, designer:

Este pentru prima dată când particip după foarte foarte mult timp la un eveniment de modă din România. Este colecţia cu care am participat la Paris Fashion Week, acum două săptămâni, este colecţia spring-summer 2018.

Pe lângă rochiile spectaculoase, au fost prezentate şi tendinţele în materie de încălţări. Colecţia aflată sub semnătura lui Ionuţ Glăvan a avut un design inedit.

IONUŢ GLĂVAN, designer:

Această colecţie îmi place cel mai mult. Am folosit multă stofă, carouri, cizme mulate, latex.

Seara a debutat cu creaţiile lui Cătălin Botezatu.

CĂTĂLIN BOTEZATU, creator de modă:

O colecţie tip haut couture , o colecţie de rochii de seară foarte sofisticată , scumpă din toate punctele de vedere.

Designerul român a prezentat nu una, ci trei colecţii, printre care şi una de costume pentru bărbaţi.

CĂTĂLIN BOTEZATU, creator de modă:

(Reporter: Te întrebam înainte să dăm drumul camerei dacă mai poţi. Ce te motivează, Cătălin?)

Nu mai pot, e foarte greu, mai ales că sunt un perfecţionist şi cer foarte mult de la oameni. Dar uite alături de Mirela Vescan, de Laurent Tourret reuşesc să fac lucruri de calitate.

Romanian Fashion Philosophy continuă până pe 20 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Bucureştiul, capitala eleganţei. Colecţiile Clarei Rotescu şi ale lui Cătălin Botezatu au deschis seara designerilor români la Romanian Fashion Philosophy