Antena Meniu Search
x

Cabina de probă pentru rochia de mireasă se mută acasă

Chiar dacă nu stim deocamdată când vom putea face nunti ca pe vremuri, vremurile de dinaintea pandemiei, în care cununiile se oficiau cu sute de invitați, femeile văd intotdeauna partea plină a paharului: au mai mult timp pentru organizarea marelui eveniment! Si cum totul pleacă de la rochie, designerii au găsit soluţii pentru ca viitoarele mirese să poată proba totuşi rochia acasă, în fata oglinzii si a familiei. Asta după ce showroom-urile au fost închise, iar starea de alertă ne împiedică să ne plimbăm dintr-un oras în altul.

de Redactia Observator

la 22.05.2020, 14:59

Vezi și
  • Designerii s-au adaptat noilor restricții
  • Sezonul nunților, pe punctul de a se deschide

Chiar dacă nunta are loc peste mai bine de un an, nu e niciodată prea devreme să-ţi alegi rochia de mireasă. O vezi online şi faci prima probă. acasă.

ANDREEA CONSTANTIN, designer - În momentul de față sunt foarte multe cliente din țară care nu pot accesa showroom-ul și ne-am gândit să lansăm un serviciu acasă, prin care noi le trimitem una sau două rochii, un ghid de măsurare, un metru și niste bolduri, dar și un stilist la dispoziție pe telefon pentru că din fericire nunțile se vor face într-un fel sau altul.

Totul se face într-un fel sau altul şi apar chiar şi avantaje la care nu ne-am fi aşteptat. Unul dintre ele estă că scapi de drumurile repetate la atelier, pentru probă.

ANDREEA CONSTANTIN, designer - Este ok să faci asta acasă, pentru că poți să stai cu familia. Să spunem că aici nu poți să stai cu atâția oameni. Acasă poți să stai cu prietenii, cu familia, noi pe video call putem să te ghidăm.

Și pantofii pot fi făcuți pe comandă, de acasă. Și, ca să i putem proba înainte să-i cumpărăm, producătorii au introdus un serviciu de probă, la domiciliu, care seamănă foarte mult cu experiența din magazin.

GINA BANYOCU, creator brand de pantofi - Clienta lasează o comandă la noi pe site, este validată în backoffice și în shoroom, de către colegele mele și ai doua opțiuni: fie trimitem un ghid de măsurători, cu care îți măsori piciorul și în cazul în care acest lucru nu e dorit, trimitem o pereche de pantofi la probă.

Mai mult, comanda poate fi personalizată. Iar dacă produsele nu vă vin sau nu vă plac, nu uitaţi că puteți face retururi. Oricate doriți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cabina de probă pentru rochia de mireasă se mută acasă