Antena Meniu Search
x

Video Călin Goia, între trupă și familie. Solistul trupei Voltaj este de trei ori tată

Călin Goia, solistul trupei Voltaj a fost prezent în platoul Observator şi ne-a povestit mai multe despre noul single, dar şi despre cum îşi împarte timpul în această perioadă, între viaţa de familie şi muzică.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 15:19

Vezi și
  • "Doar pentru ea" este noua piesă lansată de băieţii de la Voltaj
  • Călin Goia a fost prezent în platoul Observator

„Doar pentru ea” este cel mai nou single lansat de băieţii de la Voltaj. Piesa este un single-manifest destinat celor care recunosc că iubirea este cea care le dă speranță și scoate la suprafață tot ce e mai bun din ei. Iar videoclipul piesei a fost regizat de către Roman Burlaca.

Cătălin Goia: "Este o piesă născută în pandemie. Ne-am restras la o cabană după ce am ieşit din starea de urgenţă anul trecut, nu ne văzusem de mult colegii de trupă şi nu repetasem şi am zis să ne strângem, să fim doar noi şi să repetăm şi să scriem piese noi. Şi acolo s-a născut pieesa asta şi au mai fost scrise şi alte piese care urmează să fie lansate. Cum facem şi la Voltaj Academy. Îi strângem pe copii vara şi acolo, când sunt împreună ies lucruri foarte frumoase. La fel şi la noi. Că de fapt, din experienţa noastră am inventat lucrul acesta."

Piesa este compusă de băieţii de la Voltaj

Compusă de către Voltaj, piesa este o declaraţie sinceră de dragoste, care îşi doreşte să ne anime după acest an dificil.

Pe acelaşi subiect

Iar pentru cei care îşi doresc să aibă succes în muzică, creativitatea este cuvântul de bază, spune Călin. 

Călin Goia: "Cred că e nevoie de multă creativitate ca să ieşi în faţă. Cu cât eşti mai creativ, cu atât şansele tale sunt mai mari într-o competiţie acerbă şi nu e foarte uşor să inventezi lucruri noi, să fii mai altfel decât au fost cei dinaintea ta."

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Călin Goia, între trupă și familie. Solistul trupei Voltaj este de trei ori tată