Antena Meniu Search
x

Când dă halatul de medic jos, Oana ia microfonul și cântă: "Prima iubire nu se uită niciodată"

Simptome, diagnostic, tratament si retete. Despre toate discută cu pacientii în fiecare zi, până la ora 17. Totul se schimbă când închide uşa cabinetului. Vorbim despre Oana Dumitrache, medicul care a reusit să bage groaza în Mihai Bendeac si în Cheloo, în timpul emisiunii iUmor!

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 03.12.2020, 14:00

Vezi și
  • Oana Dumitrache a participat și la emisiunea iUmor
  • Doctorița urmează să lanseze prima piesă din cariera ei muzicală

Totusi, putini stiu că doamna doctor înlocuieste stetoscopul cu microfonul după ce consultă pacientii si face show pe scenă! Este în toiul repetiţiilor şi pregătirilor pentru lansarea primei piese din cariera ei muzicală, un featuring alături de Dany D.

Reporter: "Cantati in timpul consultatiilor?"

Oana Dumitrache: "Ei asta nu pot sa fac. Ar fi interesant. Mai sunt pacienti pasionati de muzica, am avut la primul meu concert in care am fost invitata de Dany sa cant. Au venit o parte din pacienti carora li s a parut fantastic si zic v-am vazut cu o zi doua in cabinet si mi s-a parut ceva fenomenal, sa stau de vorba cu dumneavoastra de vorba ca medic si pe urma sa va aplaud pe scena ca artist".

Reporter: "Dar cand a fost sa va alegeti meseria de nu nu ati vrut pe scena si v-ati facut medic?

Oana Dumitrache: "Este o poveste lunga. În momentul respectiv fac parte dintr-o familie de medici cu traditie si a fost presiunea asta..daca era dupa suflet as fi ales scena, dar ca sa vezi ca prima iubire nu se uita nicuodata te intorci iar la ea si iata ca m-am intors la ea si familia a inteles si acum ma sprijina".

Oana Dumitrache: Medicul este și el o ființă umană

Reporter: "Ati fost si la colegii nostri de la iUmor, o prestatie de nota 10".

Oana Dumitrache: "Da, a fost o mare distractie atunci m-am amuzat, a fost interesant si pentru mine, pentru că era prima oara cand mergeam la un astfel de show.

Scoatem o piesa foarte frumoasa cu influente mexicane, cu influente braziliene. Am filmat si clip. Doamne, a fost extraordinar, dar o sa vedeti cand o sa fie lansarea, o sa va invitam si pe voi la lansare.

A fost un look extraordinar, stii look-ul ăla de americanca neagra artagoasa, un pic scandalagioaca. Asta am fost eu.

Medicul este si el o fiinta umana si nu uita ca medicii au orchestra medicilor, care sunt invitati la festivaluri. Majoritatea medicilor au facut Conservatorul".

Reporter: Doamna doctor va tinem pumnii si vrem sa ne vedem, nu la cabinet, pe scena.

Oana Dumitrache: Cu mare placere!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Când dă halatul de medic jos, Oana ia microfonul și cântă: "Prima iubire nu se uită niciodată"