Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cântăreaţa Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu un agent imobiliar: "A fost o nuntă cu mai puţin de 20 de oameni"

Cântăreaţa pop Ariana Grande s-a căsătorit weekendul trecut cu Dalton Gomez, cu care era logodită de câteva luni. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, departe de ochii curioşilor, în compania familiei şi prietenilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.05.2021, 12:21

Ariana Grande, în vârstă de 27 de ani, şi Dalton Gomez, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în casa ei din California, în faţa a mai puţin de 20 de persoane. Cei doi îşi anunţaseră logodna în luna decembrie a anului trecut.

„S-au căsătorit. A fost o nuntă mică şi intimă, cu mai puţin de 20 de oameni. Toţi erau fericiţi. Locaţia era atât de pozitivă şi plină de dragoste. Ambele lor familii au fost foarte fericite" a declarat un reprezentant al artistei.

Gomez a crescut în sudul Californiei şi lucrează în domeniul imobiliar de lux de cinci ani, potrivit biografiei lui de pe site-ul AKG. Povestea de dragoste dintre el şi artistă a început în urmă cu mai puţin de un an şi jumătate. 

TMZ a raportat primul că ceremonia a avut loc la casa cuplului din Montecito, California. "Atât Ari, cât și Dalton iubesc Montecito. Petrec mult timp acolo. Era firesc să se căsătorească la frumoasa și istorica casă a lui Ari. Nu ar putea fi mai fericiți, sunt atât de entuziasmați. Este un moment fericit, iar ambii părinţi sunt încântaţi”, a menţionat o sursă apropiată familiei, potrivit PEOPLE..

Ariana, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu Gomez, un agent imobiliar în vârstă de 25 de ani, în decembrie, când a postat o fotografie a inelului ei împreună cu mesajul: „Pentru totdeauna şi încă puţin”.

Artista a împărtăşit numeroase poze pe reţelele de socializare cu logodnicul ei, spunând: „Inima mea, omul meu! Mulţumesc mult pentru că eşti tu!”

Starul pop și actualul ei soţ își trăiesc însă povestea de dragoste în afara reflectoarelor. „Îi place să-și păstreze relația privată cu Ari”, a declarat un apropiat al familiei.

Anterior, cântăreaţa a fost logodită cu actorul Pete Davidson, cunoscut pentru colaborarea cu „Saturday Night Live”. Relaţia lor s-a încheiat în urmă cu doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Cântăreaţa Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu un agent imobiliar: "A fost o nuntă cu mai puţin de 20 de oameni"