Antena Meniu Search
x

Ce ii prezic astrele Elenei Udrea

Astrele spun ca isi va intalni in curand marea dragoste. In prezent, insa, ceva e retrograd. Venitul. Fara sot, deci fara sponsorul pe care l-a invocat ca sa-si justifice rochiile, gentile si pantofii scumpi, blonda politicii romanesti trebuie sa renunte la opulenta.

Vezi și

Nu de alta, dar din salariul de parlamentar, nu-si poate cumpara decat una din gentile pe care le are in sifonier. Pantofii Elenei Udrea au nascut legende. Picioarele ei au nascut pasiuni, iar rochiile, controverse.

In viata, dar mai ales in politica, totul se plateste. In cazul ei, cu zeci de mii de euro. Rochii de firma, genti scumpe, pantofi de lux. In garderoba Elenei Udrea, se afla o mica avere. Platita, in 10 ani de mariaj, de Dorin Cocos.

S-a terminat relatia, s-au terminat si cadourile. Asa ca, in sezonul toamna-iarna, Elena Udrea ar putea sa poarte geanta de anul trecut.

Elena Udrea pare dispusa sa duca un trai mai simplu. Fara tocuri, fara genti si fara fite. La doua lucruri n-ar putea sa renunte: la telefon si la iPad.

La partaj se va stabili cum se imparte averea adunata intr-un deceniu de mariaj: sapte terenuri, trei locuinte, doua masini, conturi de un milion si jumatate de lei si actiuni de 500.000 de euro. La care se adauga bijuterii in valoare de 50.000 de euro.

Dupa divort, insa, Elena Udrea isi va reveni rapid. Asa e scris in stele. "Pentru intreaga viata, dumneai va avea noroc de bani. Perioada urmatoare indica niste asocieri si parteneriate extrem de profitabile din punct de vedere financiar", a declarat astrologul Mariana Cojocaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Ce ii prezic astrele Elenei Udrea