Antena Meniu Search
x

Foto Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a 11-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Romică şi Adriana, cu o excelentă transformare în Conchita Wurst & Trevor Ashley, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

de Redactia Observator

la 22.11.2020, 16:24

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 2.197.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 20:41.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (20:00– 23:10), lider detaşat de audienţă, cu 9.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 21.3%, urmată de Pro TV, cu 7 puncte de rating și 15.8 % cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.9 puncte de rating și 21.5% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 7.1 puncte de rating şi 15.3% cota de piaţă. Antena 1 a fost lider de piață sâmbătă și în Prime Time, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări.

Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Antena 1

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă, aşa că Ruleta i-a pus din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a 11-a gală, spre deliciul telespectatorilor. Transforming show-ul a fost deschis de Adriana şi Romică, ce s-au transformat în Conchita Wurst & Trevor Ashley. Cei doi nici nu au apucat să înceapă să cânte, căci la coborârea pe scară au avut parte de un incident. „Romică a căzut şi m-a tras după el!”, a declarat Adriana, atunci când colegii le-au sărit imediat în ajutor. „S-a deschis gala cu o tăvăleală! Aţi văzut ce greu este să cobori pe tocuri?”, a întrebat Andrei, în vreme ce pentru Adda a spus: „Iniţial am crezut că face parte din show!”.

Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Antena 1

Tot aseară, telespectatorii l-au putut urmări pe Toto într-un travesti de zile mari, poate cel mai greu personaj pe care l-a avut de realizat până acum, Marilyn Monroe, iar AMI n-a scăpat nici ea de travesti, transformându-se în JP Cooper. De cea mai grea transformare a lor din acest sezon au avut parte şi Liviu şi Andrei, care i-au imitat pe Cardi B & Offset, în vreme ce lui Jojo Ruleta i-a pregătit o transformare în Maria Cârneci. Nici în această gală Tavi nu a scăpat de travesti, intrând în rolul lui Pink, iar gala s-a încheiat cu o scenă din cel mai longeviv musical din istoria Broadway-ului, Monica şi Marcel transformându-se în Sarah Brightman şi Antonio Banderas. Căzătura de la începutul galei le-a purtat noroc, astfel că Adriana şi Romică au fost desemnaţi câştigătorii galei cu numărul 11.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a 12-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 21 noiembrie 2020

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara