Antena Meniu Search
x

Foto Cea de-a noua gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara

Cea de-a noua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de AMI, cu o excelentă transformare în Tones and I, a fost aseară lider de audiență atât la nivel naţional, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban.

de Redactia Observator

la 08.11.2020, 11:42

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 2.087.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:15.

Așadar, la nivelul publicului urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva! (19:59– 23:00), lider detaşat de audienţă, cu 9.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.8%, urmată de Pro TV, cu 6.9 puncte de rating și 16.1 % cota de piață. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 9.8 puncte de rating și 21.8% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 7.5 puncte de rating şi 16.8% cota de piaţă.

Cea de-a noua gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara. Emisiunea a fost urmărită de aproape 2.1 milioane de telespectatori

Ruleta i-a pus din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a noua gală, spre deliciul telespectatorilor, iar travesti-urile au ocupat din nou un loc de cinste. Printre cei care n-au scăpat de năstruşnicia Ruletei şi au fost nevoiţi să îşi pună perucă, tocuri şi farduri se numără şi Liviu Vârciu, care s-a transformat în Maria Dragomiroiu, alături de Andrei Ştefănescu, cel care l-a imitat pe Raoul. Seara celei de-a noua gale a transforming show-ului a fost deschisă de către Toto Dumitrescu, cu un personaj care, deşi pare incredibil după atâţia ani, nu a fost niciodată la Te cunosc de undeva – Lana Del Rey. Tot de un contre-emploi a avut parte şi Cătălina Grama-Jojo, care s-a transformat într-o cubaneză provocatoare - Camila Cabello, dar şi Tavi Clonda care a imitat o fostă concurentă a transforming show-ului, pe Feli. De o adevărată provocare au avut parte şi Adriana şi Romică, ce s-au transformat într-o blondă israeliancă şi un spaniol dintr-o trupă de mare succes la vremea ei – Istar Alabina & Los niños de sara. Nici pentru AMI nu a fost prea uşor, artista fiind nevoită să se „îngraşe” câteva kilograme bune şi să „îmbătrânească” nişte zeci de ani pentru rolul Tones and I, în vreme ce Adda şi-a jucat şansa în travesti şi s-a transformat în Puiu Codreanu. Monica şi Marcel au închis cea de-a noua gală cu Maluma şi Maitre Gims.

Cea de-a noua gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara. Emisiunea a fost urmărită de aproape 2.1 milioane de telespectatori

Cea mai reușită transformare a galei i-a aparținut lui AMI, care a făcut un adevărat spectacol pe scena Te cunosc de undeva! şi le-a demonstrat tuturor că vocea electrizantă a lui Tones and I poate fi cântată live. Ba mai mult, artista şi-a adjudecat în palmares a doua victorie consecutivă şi şi-a uimit colegii cu trecerea de la un personaj sensibil la unul foarte energic, cu mult dans, incomodat pe alocuri de costumul uriaş pe care a fost nevoită să îl poarte.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a 10-a gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 7 noiembrie 2020

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cea de-a noua gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara