Antena Meniu Search
x

Cele mai ciudate motive pentru care angajaţii au chiulit de la muncă. Şi nu sunt minciuni

De la un peşte, care trebuia să aibă pui şi până la o hemoragie internă provocată le betiţie,  acestea sunt doar câteva dintre cele mai bizare motive pentru care angajaţii s-au învoit de la serviciu.

De la un peşte, care trebuia să aibă pui şi până la o hemoragie internă provocată le betiţie,  acestea sunt doar câteva dintre cele mai bizare motive pentru care angajaţii s-au învoit de la serviciu.

Ceea ce este şi mai ciudat, este că toate s-au dovedit reale, mulţi dintre angajaţi trimiţând poze pentru a dovedi că nu mint. 

1. "Îmi fată capra"

Potrivit Daily Mail, o persoană şi-a rugat şeful să îl învoiască de la serviciu, întrucât capra sa era în travaliu şi trebuie să supravegheze naşterea. Pentru a dovedi că nu minte, angajatul a trimis chiar ţi o poză.

Pe acelaşi subiect

2. "Costumaţia mea este plină de sânge"

Un animator s-a învoit de la muncă pentru că a avut o hemoragie nazală, care i-a pătat costumul pe care trebuia să-l poarte şi nu a mai avut cu ce să se îmbrace.

3. "Peştele meu urmează să facă pui"

Una dintre cele mai bizare motivaţii furnizate de angajat a fost că peştele său, care face parte dintr-o specie pe cale de dispariţie, urmează să aibă pui. Omul trebuia să rămâne acasă pentru a se asigura că aceştia rămân în viaţă, întrucât sunt foarte valoroşi.

4. "Mama mea m-a otrăvit"

O persoană s-a învoit de la muncă deoarece mama sa i-a făcut o mâncare cu legume culese din propria grădină. Femeia a creut că a cules spanac, însă s-a înşelat. În loc să ajungă la serviciu, ghinionistul şi-a petrecut întreaga zi... în baie.

5. "Pisica mea e blocată într-un birou"

Un alt angajat l-a rugat pe şeful său să învoiască, întrucât pisica sa rămăsese blocată într-un sertar de la birou, iar omul trebuia să ajute la eliberarea ei.

6. "M-am îmbătat şi am căzut"

Un bărbat şi-a sunat şeful ruşinat, să-l anunţe că s-a îmbătat şi a căzut de pe o scară. În urma incidentului, omul a avut o... hemoragie internă, notează Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai ciudate motive pentru care angajaţii au chiulit de la muncă. Şi nu sunt minciuni