Antena Meniu Search
x

Celebri şi departe de casă de sărbători

Multe vedete şi oamenii cu bani din România și-au petrecut sărbătorile în țările calde.

Vezi și

Excentricul Cristian Ţânţăreanu a intrat în 2014 în Paradis. Nu în paradisul verde din Corbeanca, ci departe, în celălalt capăt al lumii.

A plecat de Crăciun în Caraibe şi se va întoarce după Bobotează, după ce va trece şi prin Columbia.

Surorile Gabor au trecut în noul an, fiecare la braţ cu partenerul. Iubitul arab i-a oferit Ramonei o vacanţă de 5 stele în Europa şi un Revelion la Ibiza.

Moni a petrecut cu milionarul chinez, peste Ocean, în California. Fosta doamnă Columbeanu le-a scris pe facebook fanilor virtuali.

Iubirea să vă primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să vă urmeze oriunde! 2014 să vă ajute să descoperiţi minunea unei vieţi împlinite pe toate planurile! La mulţi ani!

Şi la mult soare... Asta a vrut Vica Blochina la început de an şi asta a avut. Fosta iubită a selecţionerului a plecat în Cipru cu gândul la Piţurcă.

Ziua, Vica a făcut sport, la căldură, iar noaptea s-a distrat în cluburi. Acolo a prins-o Revelionul, iar Vica şi-a amintit de prietenii virtuali. Şi le-a urat pe internet.

La mulţi ani, dragilor! Cum aţi petrecut ?? Noi am fost f.f.f.f.f. cuminţi!!!

Cuminte a stat şi Adrian Mutu, pe plajele însorite din Republica Dominicană. Acasă la soţia lui, Consuelo, a trecut Briliantul în noul an.

Frumoasa dominicană l-a răsfăţat pe fotbalist cu cadouri scumpe: un ceas de 20.000 de euro şi un parfum exclusivist.

Adelina şi Cristi Chivu au ales zăpada. Şi-au luat cele două fetiţe la schi, în St. Moritz. Cu piciorul în ghips, fostul căpitan al naţionalei s-a mulţumit doar să le privească pe cele mici, pe pârtie. Astăzi, au petrecut în faţa şemineului, la ziua de naştere a Adelinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Celebri şi departe de casă de sărbători