Antena Meniu Search
x

Chefii, urmăriți de 1,7 milioane de oameni

Marți e o zi cu trei ceasuri bune pentru cei trei chefi aflaţi la cuţite. Cel puţin asta arată audienţele, care pun show-ul culinar pe primul loc în topul preferinţelor românilor.

de Redactia Observator

la 21.10.2020, 23:02

Vezi și
  • Distracţia continuă şi în această seară însă.
  • La audiţii vor veni noi invitaţi vedetă, ce trebuie să dea proba gătitului în faţa pretenţioşilor juraţi.

În minutul de aur al emisiunii, peste 1.7 milioane de oameni, la nivelul întregului public din România, erau cu ochii pe farfuriile savuroase de la Chefi la cuțite.

Direct din night club-ul său, de la Milano, celebra Gina Felea a fcut furori seara trecută în bucătria " Chefi al Cuţite". Personajul interpretat de actriţa Anca Dinicu a reuşit să îi amuze pe toţi cei din platou şi i-a făcut pe cei trei chefi să râdă în hohote.   

Distracţia continuă şi în această seară însă. La audiţii vor veni noi invitaţi vedetă, ce trebuie să dea proba gătitului în faţa pretenţioşilor juraţi. Presiunea va fi mare pentru că:

 "Eu nu gătesc deloc, că nu îmi place să stau în bucătărie este puţin spus! Nicio cafea nu am făcut, nici măcar un ceai. Bucătăria e locul pe care îl vizitez rar, să îmi iau un pahar cu apă eventual, acum să apar să gătesc...e şoc şi panică!", 

Aşa că, responsablitatea pică pe Sara, care va găti un somon în sos teriaki! Să speram că stilista îşi va folosi totuşi abilităţile la plating!

Dacă şi chefii vor fi de acord, veţi afla în această seară, de la 20:30, în cea mai nouă ediţie Chefi la cuţite, la Antena 1. Tot atunci rămâne de văzut şi cine va reuşi să obţină un avantaj, în lupta pentru titlul suprem, dintre cei trei chefi.

Mai ales că degustările pe nevăzute se apropie de final, amuletele sunt tot mai puține, iar scânteia competiției s-a aprins deja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Chefii, urmăriți de 1,7 milioane de oameni