Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Chelia, un accesoriu pretios. Experiment pe Capatos si Bordea

"N-am tichie pe chelie, caci e cool si fistichie". Chelia, nu mai reprezinta, de ceva vreme, un defect al barbatilor. Ba chiar, multi barbati isi gasesc sarmul in chelie.

Vezi și

Calvitia si chelia sunt doua lucruri diferite. Calvitia reprezinta o problema, chelia, insa, a devenit un accesoriu pentru multi barbati si chiar un brand pentru cei care se bucura de o anumita celebritate. “Cum ma simt cu chelie? Credeti ca sunteti mai carismatic? Nu m-am gandit niciodata, nu am avut niciodata complexul calvitiei, ca sa nu sune urat chelie, nu m-am gandit sa-mi fac implant de par”, a spus Dan Capatos.

“Am un sampon de un an jumatate si inca mai am mai mult de jumatate din el, deci, am facut o economie la bani extraordinara, sunt mult mai aerodinamic, adica daca bate vantul eu nu mai am absolut nicio treaba”, a glumit si Catalin Bordea.

Totusi, pentru a adopta o astfel de non-frizura, trebuie sa fii sigur ca iti sta bine. Multe vedete, mai ales de peste ocean, isi poarta cu mandrie cheliile care le-au adus succesul.

Dar aduce posesorului si diverse dezavantaje. “Singura chestie nasoala e cand merg cu masina, faza celor din fata mi se oglindeste in chelie si zici ca dau faza lunga si tot timpul imi dau si ei faza lunga si asta e singura chestie nasoala”, a explicat Bordea.

Ar mai fi una: ironiile, venite chiar si din partea membrilor familiei. “Bunica-mea are cea mai nasoala gluma cu asta cu chelia, dar va rog sa o dati nu o taiati ca e de la bunica-mea: cand ma duc la tara si ma pun in pat imi zice: te rog frumos nu mai sta cu fundul pe perna”, a adaugat Bordea.

Chiar daca se impaca foarte bine cu "frizura", Dan Capatos a vrut, totusi sa arate lumii, cum i-ar sta cu par…

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » OBSERVATOR SPECIAL: Chelia, un accesoriu pretios. Experiment pe Capatos si Bordea