Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce coafură şi machiaj să adoptăm de Revelion, pentru a străluci aşa cum se cuvine la trecerea dintre ani

Dacă pentru bărbaţi lucrurile sunt mai simple atunci când vine vorba de sărbători, pentru femei situaţia se complică. Dincolo de toate treburile din casă, mai a

de Redactia Observator

la 13.12.2017 , 01:53

Dacă pentru bărbaţi lucrurile sunt mai simple atunci când vine vorba de sărbători, pentru femei situaţia se complică. Dincolo de toate treburile din casă, mai au o problemă. De fapt, două. Ce coafură îşi fac şi cum să se machiază de Revelion. Nu râdeţi, pentru că e treabă serioasă. Atât de serioasă încât au nevoie de sfaturi care să vină de la profesionişti. 

Mai sunt trei săptămâni până la seara în care fiecare femeie trebuie să aibă o apariţie specială - seara de Revelion. Iar în saloanele de înfrumuseţare stiliştii au deja toate scaunele ocupate. Doamnele vor să afle din timp care sunt tendinţele acestui an. 

Recomandarea lui Adrian Perjovschi pentru colega noastră, Octavia Geamănu a fost părul prins. Însă nu în orice fel.

Vezi și

"Nu o să exagerez cu auriul pur şi simplu am pus aceste mici accente pentru a evidenţia coafura. Acest amestec să ştii că are la bază un tratament. În afară de pudra aurie, este amestecat cu un gel hidratant pentru păr plus ulei cu glicerină", spune stilistul,  

Machiajul pentru seara dintre ani este un alt element extrem de important. 

Mădălina Petcu, make-up artist: "La make-up pe pleoapa mobilă am folosit ceva ingenios şi anume am aplicat catifeaua pentru că ne-am săturat de glitter. Buzele le-am făcut într-o nuanţă de roşu aprins pentru că i se potrivesc şi ei."

Adrian Perjovschi, stilist: "Trebuie să ţinem foarte mult cont de locaţia pe care o alegem. Aşa că pentru o locaţie mai deosebită părul prins este mult mai special."

Variante spectaculoase sunt şi pentru femeile care nu poartă părul strâns. 

Adrian Perjovschi, stilist: "Am ales waves-urile clasice, completate cu foiţă de aur. Am mers pe preţios la maximum pentru că trendul poentru aceste sărbători este de glam, de strălucitor, de shiny, de feminin."

Apariţia este completată de rochii fine sau chiar costume în stil bărbătesc. Iar pentru doamnele mai îndrăzneţe şi unghiile pot fi colorate în nuanţe de auriu sau chiar aplicată foiţa de aur.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Ce coafură şi machiaj să adoptăm de Revelion, pentru a străluci aşa cum se cuvine la trecerea dintre ani