Antena Meniu Search
x

Colaborare inedită între Richy B, Claudia Pavel și Plamena. Mesajul piesei „Weke Weke"

Colaborare inedita între o româncă, un chilian și o bulgăroaică! Piesa nouă cu Richy B, Claudia Pavel și Plamena se numește "Weke Weke".

de Redactia Observator

la 26.11.2019, 14:41

Vezi și

Colaborare inedita între o româncă, un chilian și o bulgăroaică! Piesa nouă cu Richy B, Claudia Pavel și Plamena se numește "Weke Weke". Este difuzată la radio în Mexic și a intrat și aici, deja, pe câteva posturi de radio, dar și în Republica Moldova. Melodia înseamnă "Haide, haide", un fel de joacă / tatonare între doi îndrâgostiți sau posibili amorezi, un joc al seducției pus pe note muzicale.

În primul rând mamă, în al doilea rând cântăreaţă şi actriţă. Avea doar 15 ani când a urcat pentru prima oară pe scenă. De atunci numai în lumina reflectoarelor stă. Şi îi stă bine. După o experienţă scurtă, de numai un an de zile, alături de trupa Candy, Claudia Pavel a decis să pornească pe drumul ei.

I-a cucerit instant pe adolescenţi cu piesele ei. Drept dovadă, toate melodiile lansate au devenit, la scurt timp de la lansare, hituri. Cum s-a întâmplat în cazul celei scoase în colaborare cu Matteo şi Marius Moga.

Claudia Pavel cochetează şi cu actoria. A primit rolul principal în filmul de acţiune "Terapia pentru crimă", în care a intrat în pielea unui. ucigaş profesionist.

Nu s-a îndepărtat însă nicio clipă de marea ei dragoste: muzica. Drept dovadă, recent a lansat o nouă melodie, în colaborare cu chilianul Richy B şi o bulgăroaica Plamena. Se numeşte "Weke Weke" şi este un fel de tatonare între doi îndrăgostiţi. Un joc al seducţiei, pe note muzicale.

Mai puţin cunoscut publicului din România, Richy B este celebru în Chile, ţara lui natală, dar şi în Spania, Norvegia, Suedia, de pildă. În vara anului trecut, Richy a cântat în deschiderea lui Luis Fonsi, în cadrul festivalului "El Carrusel", la Bucureşti. Daddy Yankee, Sean Paul sau Fernando Fuentes sunt doar câţiva dintre artiştii alături de care a făcut spectacol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Colaborare inedită între Richy B, Claudia Pavel și Plamena. Mesajul piesei „Weke Weke"