Antena Meniu Search
x

Costumul provocator purtat de Olivia Newton-John în filmul "Grease", vândut la licitaţie cu peste 400.000 de dolari

Costumul provocator purtat de Olivia Newton-John în filmul clasic din 1978, "Grease", a fost vândut la licitaţie, în California, cu peste 400.000 de dolari. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 11:23

Vezi și

Costumul provocator purtat de Olivia Newton-John în filmul clasic din 1978, "Grease", a fost vândut la licitaţie, în California, cu peste 400.000 de dolari. Cumpărătorul a dorit să rămână anonim. Cu această ocazie, artista şi-a reamintit cu nostalgie de filmările la care l-a avut ca partener pe John Travolta, pe atunci doar un tânăr promiţător.

Milioane de tineri din toată lumea au dansat, la sfârşitul anilor '70, pe muzica din filmul "Grease". Probabil unul dintre ei a plătit, acum, nu mai puţin de 405.700 de dolari pentru jacheta de piele şi pantalonii strâmţi purtaţi de Olivia Newton-John în unele scene ale peliculei.

Suma este de două ori mai mare decât estimarea casei de licitaţie. Dar costumul este unul simbolic pentru transformarea eroinei filmului, Sandy, dintr-o studentă cuminte într-o adevărată bombă sexy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aceeaşi licitaţie au fost oferite şi alte obiecte asociate cu celebrul film iar preţurile finale au depăşit, adesea, estimările. O cămaşă roz dăruită protagonistei de echipa filmului s-a vândut cu 50.000 de dolari, de 25 de ori mai mult decât se estima! 

Iar în total s-au obţinut 2,4 milioane de dolari. Dar pentru Olivia Newton-John, amintirile tinereţii sunt nepreţuite mai ales că ea trece printr-o grea încercare.

Cântăreaţa în vârstă de 71 de ani a dezvăluit anul acesta că se luptă din nou cu cancerul, pentru a treia oară din 1992.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Costumul provocator purtat de Olivia Newton-John în filmul "Grease", vândut la licitaţie cu peste 400.000 de dolari