Antena Meniu Search
x

Video Cris și Vlad își spun „Adio” după nouă ani de relaţie, dar rămân prieteni

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman nu mai formează un cuplu. Este vestea care, de câteva zile încoace, a făcut înconjurul presei şi reţelelor de socializare. Artiştii erau împreună de aproape un deceniu. 

de Redactia Observator

la 08.02.2021, 14:45

Vezi și
  • Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman şi-au spus adio după nouă ani

Până atunci, îi puteţi urmări chiar astăzi într-o ediţie specială a emisiunii CulTour, de la ora 17.30, pe Happy Channel. Haideţi să vedem şi primele lor declaraţii pe acest subiect.

"Voi ne-aţi fost mereu alături, ne-aţi susţinut şi unii dintre voi aţi şi crescut alături de noi şi meritaţi să ştiţi adevărul de la noi, oricât de dureros şi greu de crezut ar fi. Cris şi cu mine ne-am despărţit".

Este vestea cu care Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman îşi şocau fanii în urmă cu câteva zile. După 9 ani de relaţie şi o logodnă în 2014, cei doi au decis că e timpul să meargă pe drumuri diferite. Formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

S-au despărţit, dar rămân prieteni

„Undeva pe drum am uitat să mai fim atenţi la nevoile noastre”, spune Cristina.

Iar asta şi-a spus cuvântul în timp. Cristina a fost cea care a decis să pună punct relaţiei.

„E un lucru pe care eu l am apreciat, eu unul nu aş fi avut curaj să iniţiez dicuţia asta, chiar dacă şi eu simţeam că undeva ajunsesem să nu mai funcţionăm. Ce trebuie să înţelegeţi este că 2020 a lăsat amprentă şi asupra relaţiei noastre”, spune şi Vlad.

„Da, am avut foarte mult timp la dispoziţie în care am stat împreună şi nu am mai lucrat foarte mult, am avut timp să discutăm şi ne am dat seama că suntem foarte diferiţi, că ne dorim lucruri diferite”, spune Cristina.

Rămân însă prieteni. Şi nu doar atât. Vor fi în continuare colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela, dar şi prezentantorii emisiunii CulTour de pe Happy Channel. Astăzi, de la ora 17.30 îi puteţi urmări acolo, în cadrul unei ediţii speciale. Vor răspunde sincer întrebărilor primite din partea publicului după anunţul despărţirii.

„Ediţia de astăzi este una diferită şi asta pentru că a rămas foarte multe semne de îmtrebare în legătură cu vestea pe care v-am dat-o, vestea despăriţirii noastre, ne dorim ca în această ediţie să răspundem la cât mai multe dintre înrebările voastre”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cris și Vlad își spun „Adio” după nouă ani de relaţie, dar rămân prieteni