Antena Meniu Search
x

Video Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, pe drumuri separate după 9 ani de relație: ''Niciodată nu am spus în interviuri că este relaţia roz, perfectă''

Când un subiect intim, sensibil pentru protagonişti, devine unul dezbătut de presă şi pe reţelele de socializare, sunt desigur multe întrebări de adresat. Important este că sunt şi răspunsuri. Cu asumare şi maturitate, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au făcut de curând anunţul despărţirii, după 9 ani de relaţie. Erau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Şi tocmai pentru că au multe lucruri care îi leagă, vor să rămână prieteni.

de Redactia Observator

la 11.02.2021, 14:58

Vezi și
  • Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, depre relaţia de nouă ani
  • Actorii din ''Adela'' doresc să rămână prieteni

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, protagonişti în serialul ''Adela'', şi-au spus adio după mai bine de nouă ani de relaţie. Pentru că îi leagă atât de multe, inclusiv proiectele la care lucrează, cei doi doresc să rămână prieteni. 

Vlad Gherman, actor: Ştiu că este o nouă etapă din viaţa noastră, s-a schimbat puţin scenariul, dar este un nou început. Este un subiect sensibil, este un subiect care ne emoţionează. În primul rând noi am creat o relaţie de prietenie, pentru că au trecut zece ani de când ne cunoaştem. Credem că din acest motiv putem rămâne prieteni.

Maturi şi asumaţi, cei doi au vrut să dea cărţile pe faţă, deşi multă lume nu a crezut la început în motivul despărţirii expus de către ei. 

Cristina Ciobănaşu, actriţă: Noi am crescut alături de oamenii care ne-au urmărit şi ei au fost martori la povestea noastră. Şi din acest motiv am dorit să facem public printr-un video împreună. Am fost sinceri şi oneşti în comunicarea cu ei. Poate sunt oameni care pot învăţa.

Reacţiile oamenilor cu privire la despărţire au fost diverse. 

Vlad Gherman, actor: Reacţiile au fost mixte. Sunt oameni care au înţeles, dar există şi copii pentru care era basmul ideal. 

Discuţiile în cuplu au apărut gradual

Cei doi actori sunt conştienţi de declicul ce a dus într-un final la separare. 

Vlad Gherman, actor: Niciodată nu am spus în interviuri că este relaţia roz, perfectă. Nu, au fost momente, au fost suişuri şi coborâşuri ca în orice relaţie, dar au fost discuţii, dar se acumulează şi a fost anul 2020 care ne-a pus capac. 

Cristina Ciobănaşu: Ne-a ţinut în casă foarte mult, fără ceva de lucru şi uşor, uşor au reuşit să iasă la suprafaţă toate discuţiile din trecut. 

Tot ce mai pot spera fanii este ca personajele lor din ''Adela'' să ajungă împreună. 

Vlad Gherman, actor: Scenariile încă se scriu, scenariştii încă lucrează. Nu ştim ce o să se întâmple. Fanii au început să spună: măcar în serial să fiţi împreună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, pe drumuri separate după 9 ani de relație: ''Niciodată nu am spus în interviuri că este relaţia roz, perfectă''