Antena Meniu Search
x

Cursurile de auto-machiaj, lecții care ajută tinerele să-și evidențieze singure atuurile

Pentru fetele dinamice, mai exact cele cochete, dar care de multe ori sunt pe grabă şi se machiază. la semafor, s-au inventat lecţiile de auto-machiaj. Cursul promite ca, la final, oricine, oricât de neîndemânatic, să poată să-şi creeze o imagine impecabilă oriunde ar fi şi oricât de tare s-ar grăbi.

Vezi și

Pentru fetele dinamice, mai exact cele cochete, dar care de multe ori sunt pe grabă şi se machiază. la semafor, s-au inventat lecţiile de auto-machiaj. Cursul promite ca, la final, oricine, oricât de neîndemânatic, să poată să-şi creeze o imagine impecabilă oriunde ar fi şi oricât de tare s-ar grăbi. Iar asta înseamnă un machiaj natural, rezistent, care scoate în evidenţă atuurile, dar în acelaşi timp ascunde defectele!

Sunt câteva reguli de bază atunci când e nevoie de un machiaj simplu, de zi, dar rezistent.

”Începem prin aplicarea bazei, cu mişcări circulare pe faţă, apoi fondul de ten, puţin anticearcăn şi pudră, ca să fixăm totul”, spune Anca Molnar, make-up artist.

Zis şi făcut. Cristina vrea să înveţe pas cu pas toate procedurile de aplicare a unui machiaj.

”Când simţi că nu mai e atât de lipicioasă faţa, poţi să-ţi aplici fondul de ten. Aplicarea fondului de ten este destul de importantă pentru noi. multe fete optează pentru un fond de ten mult mai închis decât nuanţa pielii noastre. Trebuie întotdeauna s-o alegi pe zona mandibulei, apoi bureţelul este important. Întotdeauna să-l foloseşti umezit nicioată uscat”, explică Anca Molnar.

După aplicarea bazei şi a fondul de ten, urmează o etapă foarte importantă din completarea unui machiaj perfect: sprâncenele. Pentru că naturaleţea primează, niciodată nu trebuie să exagraţi în conturarea lor.

”Pentru că ziua nu putem să punem foarte tare în evidenţă ochii, o sa folosim foarte puţin iluminator”, recomandă make-up artistul.

Cu o pensulă pusfoasă se aplică foarte uşor pe zona de sub sprânceană şi în colţul interior al ochiului. Urmează conturarea pomeţilor. Pentru a aplica mai bine blushul pe obraz, pensula are un rol foarte important.

”Trebuie să fie cât mai mult teşită, să te ajute foarte bine să-i conturezi după forma pomeţilor. Trebuie să ţinem pensula puţin culcată”, spune make-up artistul.

Ar mai fi nevoie doar de Mascara, un contur natural pe buze, gloss şi este suficient.

”Contează foarte mult şi fizionomia omului, contează foarte mult tenul. Eu trebuie să vin foarte mult în ajutorul lor să le spun ce trebuie să folosească”, declară Anca Molnar, make-up artist.

Doritoarele pot face cursuri de make-up întinse pe mai multe zile, ore sau pur şi simplu pot dezluşi tainele machiajului într.o singură zi. Preţul unor astfel de lecţii este 800 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cursurile de auto-machiaj, lecții care ajută tinerele să-și evidențieze singure atuurile