Antena Meniu Search
x

Delia, secrete despre ultima sa piesă Acadele: "Cred că am compus piesa când eram la regim. Nu rezist fără zahăr"

Delia a dezvăluit secretele din spatele ultimei sale piese, Acadele, chiar în platoul Observator! Hitul a fost lansat chiar înaintea celor mai aşteptate show-uri ale sfârşitului de an, seria de concerte Acadelia de la Sala Palatului din 14, 15 şi 16 noiembrie 2018.

Delia, în platoul Observator
Delia a dezvăluit secrete despre noua sa piesă Acadele, la Observator - Observator

Delia a dezvăluit secretele din spatele ultimei sale piese, Acadele, chiar în platoul Observator! Hitul a fost lansat chiar înaintea celor mai aşteptate show-uri ale sfârşitului de an, seria de concerte Acadelia de la Sala Palatului din 14, 15 şi 16 noiembrie 2018, pentru care artista le pregăteşte intens şi în detaliu de mai bine de şase luni!

Delia a vorbit despre noua sa piesă "Acadele" şi a clipul de senzaţie a hitului la Observator orei 16, fiind invitata din platou a Mihaelei Călin.

"Nu ştiu ce se întâmpla cu mine când am scris versurile. Mulţi oameni au citit printre rânduri şi a înţeles fiecare ce a vrut din acest text, pentru că multora li s-a părut că este un pic ironic, are nişte accente pe care ori le prinzi, ori nu le prinzi. Ori te gândeşti strict la zahăr", spune Delia.

Artista ar fi compus "delicioasa" piesă Acadele când ar fi fost la regim, a mărturist ea în platoul Observator.

"Cred că eram la regim, deşi n-am ţinut în viaţa mea decât două zile de regim maxim. Nu cred că rezist fără zahăr", mai mărturiseşte artista.

Videoclipul piesei Acadele este fără doar şi poate "moartea dietelor", luând în calcul toate dulciurile care apar în imagini, iar Delia dă asigurări că înafară de acadelele uriaşe şi alte câteva elemente de butaforie, toate dulciurile din videoclip sunt cât se poate de reale.

"Toate au fost reale şi cumpărate în cantităţi industriale pentru filmările clipului. N-am atins nimic, am mâncat doar câteva jeleuri. Pe cuvântul meu!", a dezvăluit Delia în direct, la Observator.

"Eu nu cred că pot să stau fără zahăr mai mult de două zile. Îmi pare rău, ştiu că nu e sănătos ce fac, dar dacă nu iau o bombonică, ceva cu zahăr, intru în sevraj alimentar."

Delia spune că ea combate micile şi vinovatele plăceri prin mult sport!

Mă mişc foarte mult, cel puţin luna asta am avut antrenamente zilnice, alerg în parc, alerg afară. Recomand sportul afară pentru că te oxigenezi şi îţi întăreşti sistemul imunitar. O caramea e ok, hai două!"

Delia aduce pe scenă noul său concept de show, Acadelia, într-o serie de trei concerte ce vor avea loc pe 14, 15 și 16 noiembrie 2018 la Sala Palatului din București.

Concertul din 16 noiembrie 2018 este deja sold out, a mai anunţat artista, care le transmite fanilor să se grăbească dacă vor să prindă ultimele bilete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Delia, secrete despre ultima sa piesă Acadele: "Cred că am compus piesa când eram la regim. Nu rezist fără zahăr"