Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Diana, cea mai frumoasă prinţesă a tuturor timpurilor

Nu o spun admiratorii, ci un chirurg plastician care a folosit formule matematice precise pentru a realiza clasamentul celor mai atractive capete încoronate.

de Redactia Observator

la 15.07.2020 , 17:53

  • Clasamentul a fost realizat de un chirurg plastician londonez.
  • Atuurile ducesei de Wales sunt forma feţei, lăţimea nasului, fruntea şi sprâncenele.

Este vorba de o formulă preluată de la grecii antici prin care sunt măsurate simetriile faciale. De-a lungul timpului algoritmul a fost folosit inclusiv de pictori celebri, precum Leonardo Da Vinci.

Supranumită Prinţesa Inimilor, Diana a cucerit o lume întreagă prin candoarea şi bunătatea ei. A devenit un etalon de eleganţă şi frumuseţe pentru milioane de femeie. Iar astăzi, la 23 de ani de la moartea ei, a fost desemnată cea mai frumosă prinţesă a tuturor timpurilor.

Clasamentul a fost realizat de un chirurg plastician londonez care a folosit formule matematice din Grecia Antică pentru a măsura frumuseţea prinţeselor. Iar potrivit acestor măsurători, Diana a primit un procent de 89.05 la sută. Atuurile ducesei de Wales sunt aşadar forma feţei, lăţimea nasului, fruntea şi sprâncenele.

Vezi și

Cunoscută pentru stilul său vestimentar unic, Reginei Rania a Iordanului, se clasează pe locul 2 în topul celor mai frumoase capete încoronate. Cu o frumuseţe aparte, Rania a obţinut un scor de 88.9 la sută. Cele mai bine cotate trăsături ale sale fiind buzele, bărbia şi fruntea.

Considerată un simbol al frumuseţii, Grace Kelly se află şi ea în clasamentul perfecţiunii, pe locul trei. Cu un procent de 88.8, regretata prinţesă de Monaco a primit acest scor graţie buzelor şi a poziţiei aproape perfecte a ochilor.

Nu în cele din urmă, ultimele două locuri revin ducesei de Sussex, Meghan Markle, urmată de cumnata ei, Kate Middleton, ducesă de Cambridge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Diana, cea mai frumoasă prinţesă a tuturor timpurilor