Antena Meniu Search
x

Din vedetă de cinema, stripper la Chippendales! Steve din Beverly Hills se dezbracă pentru bani!

Șarmantul blond din serialul de mare succes al anilor 90 s-a alăturat celebrei trupe de stripperi pentru un turneu care a durat patru săptămâni

Șarmantul blond din serialul de mare succes al anilor 90 s-a alăturat celebrei trupe de stripperi pentru un turneu care a durat patru săptămâni 

Fetele din lumea întreagă oftau atunci când apărea pe micul ecran, iar notoreitatea serialului Beverly Hills 90210 ia adus, pe lângă faimă, și suficienți bani pentru a-și trăi viața la cel mai ridicat nivel. 

Ian Ziering, blonduțul care juca rolul playboyului Steve Sanders, nu mai este la fel de celebru ca în anii 90, dar din puct de vdere fizic se menține la cele mai înalte standarde. Dovada cea mai clară este contractul pe care actorul l-a semnat anul trecut cu celebra trupă de striptease masculin, Chippendales.

Timp de patru săptămâni, Ian a mers într-un turneu pe care băieții frumoși care se dezbracă doar contra cost l-au susținut în teribilul Las Vegas. Ian a fost un fel de invitat special, iar ecoruile după această experiență neobișnuită au fost mai mult decât pozitive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Din vedetă de cinema, stripper la Chippendales! Steve din Beverly Hills se dezbracă pentru bani!