Antena Meniu Search
x

Ducesa de Cambridge, o viitoare mama in mijlocul copiilor

Ducesa de Cambridge isi continua activitatea oficiala, desi sarcina sa este, de acum, destul de avansata. Lady Catherine a vizitat o scoala, unde a lansat un program de combatere a dependentei de droguri.

Vezi și

Copiii au fost entuziasmati de intalnire iar ziaristii prezenti s-au concentrat pe silueta ducesei.

Ducesa de Cambridge a fost intampinata cu ovatii asurzitoare de elevii scolii primare de langa Manchester. Vizita a fost prilejuita de sarbatoarea Sfantului Gheorghe, protectorul regatului englez. Operatorii au profitat de ocazie ca sa filmeze silueta printesei din cele mai favorabile unghiuri.

Catherine a rostit si un scurt discurs despre initiativa impotriva dependentei de droguri si alcool, pe care o patroneaza impreuna cu sotul si cumnatul sau, printii William si Harry. Emotia si-a spus cuvantul, dar ducesa a depasit, cu gratie, un moment mai dificil.

“Am avut norocul sa intalnesc un mare numar de oameni hotarati, care au invins dependenta. Este incurajator sa vezi ca, prin ajutorul unor organizatii ca Actiune impotriva Dependentei, aceasta poate fi cucerita”, a declarat Kate.

Punctul culminant a fost plantarea unui pomisor care va pastra amintirea vizitei la scoala. Lady Catherine a fost ajutata de comediantul John Bishop, si el militant intr-o asociatie impotriva dependentei.

Ducesa si-a luat ramas bun de la copii in aceeasi nota de buna dispozitie. Astazi, lady se intalneste cu alti copii, la Galeria Nationala de Portrete din Londra, unde este expus, de cateva luni, si portretul sau oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Ducesa de Cambridge, o viitoare mama in mijlocul copiilor