Antena Meniu Search
x

Dupa iesirea din coma, Oana Zavoranu a ramas cu sechele neurologice

Oana Zavoranu a ramas cu sechele dupa cele patru ore si jumatate de coma in care a stat la sfarsitul anului trecut. Din cauza probelemelor de sanatate de atunci, creierul nu i se oxigeneaza cum trebuie si, din cand in cand, lesina, spune mamaa ei.

Vezi și

Oana se simte bine acum, dar urmeza un tratament strict, pentru a se pune iar pe picioare.

„Stam pe canapea, vorbim, si la un moment dat, imi spune: mama, ce ma doare capul. Brusc, din senin. Sau, un alt moment de al ei. Dupa ce imi spune ca o doare capul, lesina brusc. Medicii mi-au spus: ai grija ca ea a fost in coma de patru ore si jumatate, nu e usor, a fost la limita, a ramas cu niste sechele”, explica Marioara Zavoranu.

Problemele neurologice cu care Oana Zavoranu a ramas dupa coma din iarna ar fi adus-o si ieri la spital. S-a externat in aceeasi zi, dar a primit cateva sfaturi de la medici.

“Chiar mi s-a recomandat astazi sa-i cumpar un minitub de oxigen. Nu i se oxigeneaza creierul foarte bine”, mai spune mama vedetei.

Familia vrea sa incerce orice. Chiar si un tratament naturist, care sa o scape pe Oana de durerile de cap. Pana atunci, toti au grija de moralul ei.

Ca sa se refaca mai repede, medicii i-au recomandat Oanei Zavoranu sa isi schimbe modul de viata sau sa plece intr-o vacanta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Dupa iesirea din coma, Oana Zavoranu a ramas cu sechele neurologice