Antena Meniu Search
x

EMAA, una dintre cele mai complexe artiste din România, în premieră la Observator. VIDEO

E imposibil să nu fi auzit zilele acestea măcar câteva acorduri dintr-o melodie care face furori: Insula. Balada marca The Motans, lansată de curând a intrat imediat în top 10. Iar dacă solistul Denis Roabeş nu mai are nevoie de prezentare şi l-aţi văzut de curând în exclusivitate într-un interviu televizat la Observatorul de 12, vă facem cunoştinţă acum cu vocea feminină.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 04.11.2020, 14:12

Vezi și
  • EMAA face furori în această perioadă cu colaborarea cu The Motans.
  • EMAA are 28 de ani și vine din Lugoj.

Este EMAA, are 28 de ani şi vine din Lugoj. EMAA este o artistă complexă, a început să scrie poezie și proză în liceu și, în timp, a încercat să le transforme în piese muzicale. Am stat de vorbă cu EMAA şi iată ce a mai aflat.

Raluca Bădică: Dragi colegi, vreau să vă spun că avem o voce super bună. Din păcate nu a fost niciodată la TV, așa că în premieră la noi, la Observator, o prezint pe EMAA. Este adevărat ce am spus? Niciodată la TV? 

EMAA: Da, este.

Raluca Bădică: Pot să te întreb de ce? 

EMAA: Nu am găsit contextul potrivit pentru asta. Eu vin dintr-o zonă mai underground și atunci nu prea au legătură.

Raluca Bădică: De ce EMAA cu doi de a?

EMAA: Pentru că este mai ușor de găsit. Este foarte simplu, de fapt. Ema, simplu, nu era atât de ușor de găsit și este și 44 care 44 într-un fantasy world al meu este asumarea negrului, asumarea lucrurilor rele ca să poată fi transformate ulterior în ceva bun și pozitiv și atunci 44 este echivalent cu a.

Raluca Bădică: Spune-ne despre Insula, te rog!

EMAA: A fost una dintre cele mai frumoase demo-uri pe care a trebuit să le trag cumva. Adică mi-a plăcut instant. Mi-a plăcut ca mesaj, ca stare a piesei, cumva pentru că este foarte important pentru mine care este starea.

Raluca Bădică: Ce colaborări ai mai avut? 

EMAA: Cu Silence Trak, cu Deliric, când eram în Timișoara, pentru că eu nu sunt din București. Acum un an am avut un proiect de muzică electronică, Experimental Bub se numea, cu care am avut o perioadă foarte, foarte frumoasă. Au fost colaborări scurte restul. Bubs s-a extins pe vreo trei ani jumatate, patru parcă.

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » EMAA, una dintre cele mai complexe artiste din România, în premieră la Observator. VIDEO