Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Emily Ratajkowski a ajuns în România. Vedeta filmează un film şi mai multe spoturi publicitare (Foto)

Emily Ratajkowski în România. Celebră pentru sânii ei naturali, dar şi pentru filmele în care a jucat, Ratajkowski a ajuns în România pentru un film.

de Redactia Observator

la 18.01.2018 , 12:57

Emily Ratajkowski în România. Celebră pentru sânii ei naturali, dar şi pentru filmele în care a jucat şi defilările de modă la care a participat, Ratajkowski a ajuns în România pentru un film.

Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume, Emily Ratajkowski se află în România pentru a filma pe platourile Castel Film un proiect ce poartă numele "welcome Home".

Tot în România, Emily Ratajkowski urmează să filmeze câteva spoturi publicitare.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Emily Ratajkowski a devenit cunoscută după ce a apărut dezbrăcată în videoclipul melodiei "Bllured Lines".

Ulterior, tânăra britanică a jucat în pelicula "Gone Girl", acolo unde a avut o scenă senzuală cu actorul Ben Affleck.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Emily Ratajkowski a pozat în zăpadă în momentul în care a ajuns în România şi apoi a urcat fotografia pe Instagram, acolo unde a primit peste 600.000 de like-uri.

Însoţită de descrierea: 'Hollywood magic comes to Romania' (n.r. Magia de la Hollywood a ajuns ]n România), Emily Ratajkowski şi-a anunţat fanii că se află în România.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Emily Ratajkowski a ajuns în România. Vedeta filmează un film şi mai multe spoturi publicitare (Foto)