Antena Meniu Search
x

Sunwaves 2019 își deschide din nou porțile pe 15 August

Mai este doar o săptămână până când la malul Mării Negre o să răsune din nou muzica. Joia viitoare ia startul Festivalul Sunwaves 2019: asta înseamnă un singur lucru - Mamaia se va umple din nou de iubitori ai ritmurilor electronice.

de Redactia Observator

la 08.08.2019, 14:42

Vezi și

Mai este doar o săptămână până când la malul Mării Negre o să răsune din nou muzica. Joia viitoare ia startul Festivalul Sunwaves 2019: asta înseamnă un singur lucru - Mamaia se va umple din nou de iubitori ai ritmurilor electronice, care se adună pe plajă pentru al 12-lea an consecutiv. Iar organizatorii promit nu doar muzică bună, ci şi grijă pentru mediu.

SUNWAVES își deschide porțile pentru a doua oară în acest an, începând cu seara de Joi 15 August. Pe plaja AZA BEACH din Năvodari, iubitorii muzicii electronice se strâng pentru al 12-lea an consecutiv. Aceștia vor fi primiți de organizatori în cele mai sigure condiții, dar și cele mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Echipa tanără și dinamică ce se află în spatele acestui festival-fenomen, pune mare preț pe mediul inconjurător. De aceea pregătirile pre-eveniment menajează natura, iar finalul fiecărei ediții este întotdeauna același: plaja este curătată în profunzime, gunoaiele sunt selectate și reciclate, iar din acest an, paiele și paharele sunt fabricate exclusiv din materiale biodegradabile. De asemenea toată logistica respectă același principiu, folosindu-se aceleași structuri și materiale pentru a diminua impactul producției de noi obiecte. Acest lucru este pozitiv atât pentru mediu, cât și pentru imaginea festivalului, design-ul corturilor fiind distinctiv și recognoscibil.

Acum 4 ani, când festivalul s-a organizat pe o altă plajă, KAZEBOO BEACH, unde vegetația era predminanta în anumite zone, una dintre scene avea integrat chiar un copac. Deoarece organizatorii au considerat că trebuie să își adapteze structurile, nu natura, copacul putea fi văzut chiar lângă scena, fiind în picioare și în zilele noastre.

Accesul în festival se face pe baza unui bilet electronic valabil pentru toate zilele, cumpărat în avans sau prin achiziționarea biletului pentru fiecare zi individuală, direct de la intrare. Biletele în avans se scanează direct de pe telefon, insistând ca participanții să nu printeze absolut nimic, tocmai din dorința de a nu genera mai multe deșeuri inutil.

Timp de 6 zile pe malul Mării Negre ne delectăm cu cei mai buni artiști locali și internaționali, alături de oameni deschiși la minte, care își doresc doar să danseze ore în șir pe muzica DJ-ilor preferați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Sunwaves 2019 își deschide din nou porțile pe 15 August