Antena Meniu Search
x

Filmul La La Land, ţinta păcălelilor! După gafa istorică de la Oscar, o FARSĂ de proporţii a fost pusă la cale în timpul unei gale în Germania (FOTO&VIDEO)

O farsă de proporţii a fost pusă la cale cu ocazia unei gale dedicate industriei de film din Germania, Goldene Kamera, "victima" fiind actorul din La La Land, Ryan Gosling.

O farsă de proporţii a fost pusă la cale cu ocazia unei gale dedicate industriei de film din Germania, Goldene Kamera, "victima" fiind actorul din La La Land, Ryan Gosling.

Potrivit Daily Mail, actorul din La La Land, Ryan Gosling, s-a numărat printre câştigătorii unui premiu în timpul ediţiei din acest an a galei Goldene Kamera, însă cel care a venit pe scenă pentru a ridica premiul era un bucătar.

Farsa a fost pusă la cale de doi comedianţi germani, Joko Winterscheidt şi Klaas Heufer-Umlauf, care au creat o agenţie, prin intermediul căreia au promis organizatorilor că-l vor aduce pe actorul american la gala de la Hamburg, cu condiţia ca acesta să câştige un premiu.

Pe acelaşi subiect

Prezentatorul galei l-a prezentat, plin de entuziasm, pe Ryan Gosling, însă pe scenă a urcat un bucătar din Munchen, Ludwig Lehner, care semăna puţin cu actorul american.

"Bună seara, eu sunt Ryan Gosling! Dedic acest premiu lui Joko şi Klass, vă mulţumesc foarte mult. Există o zicală în Hamburg, care spune: "Bye, bye!", au fost cuvintele adresate publicului de falsul actor.

În tot acest timp, vedete de calibru de la Hollywood, precum Nicole Kidman, Jane Fonda şi Colin Farrell, au urmărit intrigate întreaga scenă.

În final, prezentatorul galei a explicat că a fost o greşeală, situaţie care se poate întâmpla în cazul unei transmisiuni live.

Organizatorii au anunţat apoi că îşi vor revizui procedurile legate de securitate, pentru a preîntâmpina un astfel de eveniment.

Citeşte şi OSCAR 2017. GAFĂ INCREDIBILĂ la decernarea premiului pentru CEL MAI BUN FILM! (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Filmul La La Land, ţinta păcălelilor! După gafa istorică de la Oscar, o FARSĂ de proporţii a fost pusă la cale în timpul unei gale în Germania (FOTO&VIDEO)