Antena Meniu Search
x

Live Video Andrei Ungureanu a câștigat sezonul 9 iUmor

A fost o finală surprinzătoare la iUmor, în sezonul 9. Cu 13 candidați puternici, o mie de volți și un fachir care se redescoperă, jurații au avut o sarcină grea. 13 concurenți au ajuns în finală, însă nu toți au ajuns și la votul final al publicului, care a desemnat câștigătorul.

de Redactia Observator

la 21.12.2020, 01:32

Finala iUmor de astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se anunță strânsă: ”Toată lumea merită să câștige”
Finala iUmor de astăzi, de la 20.00, la Antena 1, se anunță strânsă: ”Toată lumea merită să câștige” - Antena 1
  • 13 concurenți s-au luptat pentru premiu în finala iUmor
  • 20.000 de euro este premiul obținut de câștigător

Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) a început în forță momentul său din finala de la iUmor. Deși și-a uitat câteva secunde replicile, concurentul a reușit să treacă peste momentul care l-a pus în dificultate și a făcut show. Reprezentația lui i-a adus și premiul final, în urma votului publicului.

Georgiana Lupu a fost concurenta care a dat startul finalei iUmor sezonul 9. Aceasta nu și-a dorit să intre prima pe scenă, pentru că emoțiile erau mult prea mari. Dar până și Cheloo a încurajat-o și i-a spus să aibă mai multă încredere. Concurenta s-a ales cu 3 like-uri.

Biba Struja a curentat juriul cu energia strânsă în organismul lui și a luat trei like-uri.

Ștefan Nistor a făcut spectacol și i-a luat la roast pe cei trei jurați, care au fost impresionați de glumele lui. Concurentul a făcut 10 minute de show și a adus cele mai multe zâmbete pe fața juraților și a publicului.

Cristi Manolescu a surprins jurații încă de când a intrat pe scenă. Acesta a avut un număr atât de complex și care a livrat foarte bine, obținând trei likeuri.

Mihai Tasici i-a încântat pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up și în finală, iar Cheloo a apelat la un gest neașteptat: s-a ridicat de la masa juriului și l-a aplaudat furtunos pe Mihai Tasici, care a primit și 3 like-uri.

Petre Dănuț Irinel, aflat la a doua finală la iUmor, a avut multe emoții și s-a bucurat să afle că e favoritul lui Cheloo. Concurentul a considerat că numărul lui nu este demn de finală și chiar a vrut să se retragă, în ciuda celor trei like-uri primite.

Elena Voineag și-a pregătit un număr senzațional, un roast ce conține gumițe despre oamenii pe care îi respectă foarte mult. Delia i-a spus că e preferata ei, iar ceilalți doi jurați i-au dat de asemenea Like.

Costel Pripas, Fachirul din Periș, a avut probleme de sănătate, însă nu s-a dat bătut și în finală s-a reinventat, venind cu un număr de standup. Mădălin Ghioc a fost și el cam nepregătit, dar a prins votul final.

Alin Georgescu și-a făcut apariția în finala sezonului 9 iUmor cu un număr ciudat, care nu i-a impresionat atât de tare de jurați. Gabriela Porumbacu a stârnit cele mai multe râsete în public, însă a luat un dislike de la Cheloo. Nici Jasmina Negrea nu a fost în apele ei și a primit like doar de la Delia.

13 concurenți în finala iUmor

Cei 11 concurenți, preferați ai telespectatorilor votați în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă au fost: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel și Jasmina Negrea. Acestora li s-au adăugat doi semifinaliști: Elena Voineag și Fachirul din Periș. Cu toții vor încerca să își adjudece marele premiu, însă lupta se anunță una grea, din care nu lipsesc mii de volți și roasturi arzătoare. „Este cea mai interesantă finală de iUmor! Avem 13 concurenți, toată lumea merită să câștige, generozitatea este singurul atribut în această seară! Vreau ca toți concurenții să plece de aici fericiți, cu dorința de a se reîntoarce”, a spus Cheloo.

Finala iUmor este înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare concurent își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În această seară, la marea finală, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin  SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

iUmor a bifat o nouă premieră în acest sezon după ce canalul de YouTube al emisiunii a înregistrat abonatul cu numărul 2.000.000! Canalul de YouTube a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, iar din aprilie 2016 a primit numele iUmor. În prezent, canalul însumează peste zece miliarde de minute vizionate, mai mult de 2.000 de clipuri încãrcate și aproximativ 1,5 miliarde de vizualizãri. Minutele de vizionare de la lansarea canalului, reprezentat în ani, ar însemna peste 19.200 ani!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Andrei Ungureanu a câștigat sezonul 9 iUmor