Antena Meniu Search
x

Gala MTV Europe Music Awards şi-a desemnat din nou câştigătorii. Favorita serii a fost Taylor Swift

Gala MTV Europe Music Awards şi-a desemnat din nou câştigătorii! Favorita serii a fost, aşa cum era de aşteptat, Taylor Swift. Alături, în rândul câştigătorilor i s-au alăturat Halsey şi Billie Eilish. Cei trei au plecat acasă cu câte două trofee.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 11:21

Vezi și

Gala MTV Europe Music Awards şi-a desemnat din nou câştigătorii! Favorita serii a fost, aşa cum era de aşteptat, Taylor Swift. Alături, în rândul câştigătorilor i s-au alăturat Halsey şi Billie Eilish. Cei trei au plecat acasă cu câte două trofee.

Au fost nenumărate surprize. Plăcute şi. mai puţin plăcute. De exemplu, Ariana Grande era favorită la nu mai puţin de. 7 categorii. Din păcate însă, ea a plecat acasă fără vreun trofeu.

Chiar dacă nu a plecat acasă cu vreun trofeu, Dua Lipa a făcut o atmosferă senzaţională. Să vedem însă lista câştigătorilor. Veterana Taylow Swiftt, care, de altfel a fost marea absentă la gală, a primit premiul pentru cel mai bun videoclip, "Me", dar şi pentru cel mai bun artist american.

Nici Halsey nu s-a lăsat mai prejos. Interpreta "Graveyard" a ieşit de pe scena MTV Europe Music Awards 2019 tot cu două trofee. Pentru cel mai bun artist pop şi pentru cea mai bună apariţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza serii a fost însă, de departe, Billie Eilish. A primit şi ea două trofee, pentru cel mai bun cântec şi pentru cel mai bun cântăreţ debutant. Are doar 17 ani, iar videoclipurile sale adună deja sute de milioane de accesări pe internet.

Shawn Mendes a ratat trofeul pentru cel mai bun cântec, însă a pus mâna pe cel pentru cel mai bun artist. Printre artiştii aşteptaţi să urce pe scena galei s-au numărat şi membrii trupei Green Day care nu au făcut doar show, ci au fost şi câştigători. La categoria cea mai bună trupă rock.

O altă surpriză a serii a fost faptul că Ariana Grande nu a obţinut nici măcat un trofeu. Favorită la 7 categorii, americanca nu a mai fost pe placul publicului ca în alţi ani.

Anul trecut, marea câştigătoare a MTC Europe Music Awards a fost Camila Cabello, recompensată cu nu mai puţin de 4 trofee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Gala MTV Europe Music Awards şi-a desemnat din nou câştigătorii. Favorita serii a fost Taylor Swift