Antena Meniu Search
x

Gerard Butler, intalnire cu familia frumoasei Madalina Ghenea

Intalnire de gradul zero pentru Gerard Butler. Cuceritorul de Hollywood i-a cunoscut astazi familia frumoasei Madalina Ghenea. Pentru prima oara, si-au spus povestea acasa

Vezi și

Intalnire de gradul zero pentru Gerard Butler. Cuceritorul de Hollywood i-a cunoscut astazi familia frumoasei Madalina Ghenea. Pentru prima oara, si-au spus povestea acasa

Acasa la ea, in Romania. Cutreiera tara, de mai bine de 24 de ore. Dupa Transfagarasan, au ajuns acum la Sinaia. Reporterii Observator au fost pe urmele lor. Si-au surprins imagini exclusive despre viata lor: un love story, cu scenariu si personaje de film.

Actorii sunt de Hollywood, dar nu se turneaza un film. Se traieste o poveste de dragoste. Reala, intensa si cuceritoare pentru orice spectator. In carne si oase, Madalina Ghenea si Gerard Butler au aparut, pentru prima oara, amandoi, in Romania.

Sunt imagini filmate in exclusivitate de reporterii Observator. Au fost martorii tacuti ai unei aventuri pasionale, in inima muntilor Carpati. Cei doi indragostiti au vazut, mai intai, Romania de sus. Frumoasa Madalina Ghenea si-a asteptat iubitul intr-un elicopter. Au decolat, impreuna, de pe aeroportul Otopeni, cu destinatia Vidraru. Imbracata lejer, dar sexy, in pantaloni mulati, pe trupul de zeita, Madalina i-a fost ghid iubitului.

Cu un zambet de strengar, Gerard Butler a urmat-o peste tot. Relaxati, au facut poze de fiecare data cand un trecator ii ruga. Le-au cerut, insa, sa nu faca publice fotografiile, pentru cateva zile.

Aerul puternic de munte le-a priit celor doi si i-a invitat la plimbare. Gerard Butler a vrut sa vada Transfagarasanul, locul ce i-a amintit de muntii din Scotia natala. Avea in mintea si o recomandare de cinci stele, din partea realizatorilor emisiunii americane Top Gear.

Pe serpentine, la peste 1.500 de metri, Gerard Butler a fost sofer. O pasiune mai veche, la fel ca si fotografiatul. Echipa Observator l-a surprins plecand la drum. Intr-o masina 4x4, Butler a condus prudent, pe drumurile accidentate. Langa el, era femeia care i-a intors stilul de viata la 180 de grade. De un an se iubesc ca-n filme. "I-a placut in Romania, dar calitatea drumurilor nu prea", a explicat propietarul hotelului, Dumitru Grecu.

S-au intors noaptea la hotel, unde au preferat sa manance in camera. "S-a inceput cu platoul traditional. Mititei, carne de la garnita, carnati, branzeturi. Desertul si mititieii i-au placut cel mai mult", a mai spus acesta.

A glumit cu ospatarii si a lenevit in camera de hotel pana in aceasta dupa-amiaza. Dar langa Madalina, frumusetea naturii parca palea, povestesc cei care i-au vazut schimband priviri si vorbe dulci.

Vizita in Romania duce relatia lor mai departe. Intr-o noua etapa: cunoasterea familiei Madalinei. Primele persoane intalnite au fost fratele ei si iubita acestuia. S-au intalnit in elicopter, dupa ce au evadat de la hotel. Au discutat despre nunta. Nu a lor, ci a fratelui Madalinei. Pentru ei, mai curand, ar putea sa bata clopote de botez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gerard Butler, intalnire cu familia frumoasei Madalina Ghenea